FORMACIÓ IMPROVISACIÓ I MOVIMENT

De l’1 a l ’11 d’agost 2018 – A càrrec d’Ingo Reulecke, Selu Herraiz i Trinidad Martínez

 

HANDSCHRIFT HANDWRITING
(escriure a mà) com una manera hàptica d’explorar el moviment i la improvisació

De l’1 a l’11 d’agost 2018

KONVENT

Curs intensiu per persones amb experiència corporal i/o artística interessades en explorar a través del moviment i la improvisació. 

A càrrec de d’Ingo Reulecke, Selu Herraiz i Trinidad Martínez

 

 

Contingut de la trobada:
Aquest estiu partirem de l’escriptura, com a al·legoria entre el moviment del bolígraf i la nostra dansa. D’alguna manera funcionen de manera semblant, ambdós són moviment. És com si la dansa de l’escriure a mà l’amplifiquéssim amb el cos.

A l’escriure en deixem emportar, és un fluir semblant al de la improvisació amb el cos. És com l’escriptura automàtica, on s’escriu sense aixecar el bolígraf del paper, on un no es  para a corregir. Connectarem els textos al moviment, experimentant amb la relació entre lo escrit, el so i lo dansat; canviant d’un registre a l’altre de manera dinàmica.

Per ballar és necessari ser conscient del que ens rodeja, observar, sentir, deixar-se inspirar per l’exterior i lo interior, i aquest mateix estat d’escolta també es fa mentre escrivim. Unim els pensaments que inunden el nostre cap amb l’abstracció del moviment.

La veu és so, un cable conductor cap a fora, amb el que unim aquests dos móns, eina amb la que escoltem el que escrivim. Aguditzem la nostra oïda, afinem el nostre cos.

Ens inspirarem de les parets i l’historia del Konvent així com del paisatge que ens rodeja, alternant entre dins i i fora, entre arquitectura i naturalesa.

Professorat:  Aquest any ens agrada i motiva ser acollits una altra vegada pel Konvent.

Des de fa més de 10 anys estem realitzant trobades de dansa els desembres a Murcia. Les més significatives han sigut les trobades realitzades al Centro Párraga, el Quirófano i el Cuartel de Artillería. “inesperadamente: improvisación – movimiento – performance – contact – sonido” 2011- 15.

Els últims anys 2015 – 17 hem impartit cursos intensiu dues vegades l’any. El nostre col·lectiu de professors el componen Ingo Reulecke (Berlín), Selu Herráiz (Murcia, sonora / aadk) i Trinidad Martínez (Hamburgo, entre-lineas). Hem pogut disfrutar com a residents al Konvent Puntzero  2016, així com disfrutat del Último Bucardo 2017 (parc natural d’Ordesa) i del Quirófano (en Murcia) 2015-17.

Selu Herraiz ha inaugurat aquest any Sonora, una Escola d’Experimentació instal·lada a Blanca (Valle de Ricote, Murcia). Aquest projecte ens permet seguir investigant sobre la relació entre el cos i el so.

 

Tota la informació per a la inscripció a: entre-lineas.net
contacte:
trinidad@entre-lineas.net, 0049-15120501025