CONVOCATÒRIA VÍDEOCLIP

18/02/2018 – LJUBLIANA & THE SEAWOLF

maxresdefault

 

CONVOCATÒRIA NOU VIDEOCLIP LJUBLIANA & THE SEAWOLF AL KONVENT

 

La banda barcelonesa gravarà un vídeoclips per acompanyar el seu nou EP anomenat SHIT DOPE.

Estem buscant adults de tot tipus que vulguin participar com a Voyeurs en una Festa/Bacanal/Orgía del futur anticristomilenial


Obrim convocatòria pel dia 17 de Febrer, al Konvent de Cal Rosal.

El rodatge serà de 08:00 del matí fins a les 20:00 de la tarda.

Aquest projecte té com eix central lamor, les amistats i lintercanvi daprenentatges. És una producció professional amb el suport d’espais o entitats com el Konvent, La fundació La Plana (Manresa), Sociedad 0, La Mosca de la Tele, Pasarela, Set-Up Rental Instruments, que ens disposen tots els seus medis, per tal de fer crèixer projectes locals de Km 0.

És un projecte sense pressupost, underground, mesclant diferents disciplines i sinèrgies entre diferents artistes.

Ljubljana & the Seawolf neix a Barcelona a principis del 2012 a partir d’un projecte comú de 6 músics que tenen les seves arrels en la música de carrer a partir d’instruments acústics, cops de peu, equilibrismes i més peripècies, com també bregar amb les normatives restrictives que absurdament té la nostra ciutat explicar les expressions artístiques no convencionals.

Els seus vídeos sempre ens han enamorat per la seva creativitat i peculiaritat. Que aquest projecte tingui lloc al Konvent, és per nosaltres un luxe i honor.

Ljublianasw@gmail.com