Concert – 17/02/2018 – 18:00h

fet

 

FETUS

El que ens va passar amb aquesta banda va ser un fletxassuu a primera vista. Clar, porten el segell que ens fa moure i saltar muntanyes. Aquí els tindrem, el dia de l’ASADO FINLANDÈS, com ha de ser. Carn crua i molt foc !!

 

Fetus, la nova banda capitanejada per Adrià Cortadellas (Sanjays) estrena avui el videoclip ‘Les musaranyes’, realitzat per Jep Jorba de Poca Broma Produccions. El clip és l’avançament del seu disc de debut ‘L’epicentre del fangar’, que es publicarà el proper 24 de novembre a Bankrobber.. Els primers concerts confirmats seran l’1 de desembre a la Jazz Cava de Vic, el 14 al Sidecar de Barcelona, i el 22 al Yeah Indie Club de Girona.

L’Adrià Cortadellas (veu i guitarra) estava embarassat i volia ser pare, però no podia educar un fill tot sol: necessitava un parell de progenitors més i va formar una família amb en Lluís Català (bateria) i en Jordi Anticó (guitarra). Fetus passa a ser una família baixempordanesa amb tres tutors legals que ja tenen experiència en el món de la paternitat, amb projectes com Sanjays13th Magic Skull o Educators.

Vet aquí que l’Adrià, el pare biològic, tenia un grapat de cançons de punk rock de garatge escrites en català i decideixen portar-les al món, educar-les i enregistrar-les al Teatre de Bescanó, amb en Joan Colomo fent de llevadora (producció i mescla),  amb en Lluís Ferrer fent d’infermer (gravació) i en Víctor García fent la revisió postpart (masterització) a Ultramarinos Costa Brava.

A dins la placenta també hi passa en Natán Arbó al baix, en Guille Caballero als teclats, la Martina Borrut a les veus i en Genís Bou al saxo. Des del març del 2017, el Fetus ja fa gemecs en públic i en directe. Pel 24 de novembre han programat el part del seu primer disc: L’Epicentre del Fangar. Canapost-Punk i bon gèneru.

FE