Ciclisme aborigen vol.1 de Carles Belda

– Dijous 31 d’agost de 2023 – 19h

Portal Attack amb Ciclisme aborigen vol.1 de Carles Belda

Vet ací el “Ciclisme aborigen vol1”, un llibre-disc amb finalitats de petita enciclopèdia.

Un vinil de 10 polzades, i 14 talls, dins un llibre de 20 pàgines amb un bon feix d’il·lustracions i textos. Tot plegat, amb la voluntat d’explicar el ciclisme dels Països Catalans mitjançant una tria d’elements ( llocs, persones, provesm i equips) que l’han definit al llarg del temps i el territori.

Viatjareu per la nostra història velocipèdica tot escoltant unes sintonies cícliques i orgàniques, de Hammond, mentre llegiu els escrits i gaudiu de les imatges que us conten qui hem sigut i qui som quan rodem.

Fitxa tècnica del “Ciclisme aborigen vol 1”

*Llibre il·lustrat de 20 pàgines *Vinil de 10 polzades amb 14 sintonies *Edició acurada *Música i concepte general: Carles Belda i Valls *Concepte visual i narratiu: Julià Guillamon *Execució visual: Toni Benages i Gallard *Revisió de l’edició: Albert Planas *Revisió lingüística: Bel Zaballa *Enregistrament i caixeta de ritmes. Quim Puigtió *Màstering: Víctor Garcia *Publicació: Bankrobber *Impressió: Artgraf

PORTAL ATTACK

La gent de Portal Attack és una retrobada que porta bicicletes i energia per tot el casc antinc de Berga. Una joia berguedana que amplia l’imaginari comarcal i aporta alegria i tot el que faci falta al nostre preuat poble.

La Portal Attack sorgeix com a una aventura per trobar un caire competitiu a la seva germana gran, la retrotrobada, una marxa cicloturista amb bicis clàssiques, o sigui velletes, canvi al quadre, pedals no automàtics i enfundats per fora del manillar. La Portal Attack sorgeix com a un nou format i idea en el món del ciclisme i que ja ha creat adeptes a casa i arreu, una cursa en un circuit interurbà de poc mes d’un quilòmetre i amb desnivell pels carrers del barri vell de Berga, i de nit, un espectacle pel qui participa i també pel públic que hi assisteix, una barreja d’emocions, una gran festa que aglotina el participant popular i alhora conté unes Grans Finals d’infart amb participació d’un elevat nivell.