BLACK BARCELONA A KONVENT

– Dissabte 9 de setembre de 2023 – 

BLACK BARCELONA FESTIVAL a Konvent

Black Barcelona, el festival centrat en la cultura Africana i Afrodescendent referent a Barcelona aquest any inicia la seva setena edició al Konvent. Ho fa amb les primeres residències destinades a artistes africanes i afrodescendents d’arreu del món.

És la primera col·laboració d’aquests dos projectes amb la intenció d’unir la cultura negra feta des dels marges i la promoció de la cultura des de la ruralitat.

El dia 9 de setembre serà la data per celebrar aquest esdeveniment inèdit on es mostraran els projectes artístics que les residents hauran estat desenvolupant durant 15 dies. Serà un bon moment, també, per obrir una taula rodona sobre el desenvolupament de l’art afrocentrat amb les artistes residents, representants de Black Barcelona, Periferia Cimarrones. Per finalitzar la jornada, sopar ghanès fet per Regina Asare i dj set amb el col·lectiu afro queer Nea Onnim.

Horari: 17h – 2.30h – Obertura portes 16h
Preu: 10€

*Entenem que no totes les economies són iguals i vivim en un sistema que precaritza a unes més que d’altres. Aquest és el preu òptim, però si la teva economia no ho permet, vine igualment i aporta el que puguis.

** Feu la vostra reserva a aquest link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezM6NELa7il-njF5XsIAxebGEcC5slkmDtzVf37HAYsiF_1g/viewform?usp=sf_link

@blackbarcelona_afro @periferiacimarronas
Residents:

@fazil_on_yu

@bogere_ronnieval
@gabriellanuru
@aiss_berg
@juliannyariza
@die_welle20
@silvialbertsopale

@camilo__mejia

@ianire.gallego
@_reginaldoneal_
@tamamoyre