PACO POCH

PRESENTACIÓ CINEMA

 18 AGOST 2018 – 18:00h 

 

Presentarà la pel·lícula “La llegenda del temps”,  el productor Paco Poch, que també ens acompanyarà en el col·loqui al final del la projecció.

 

PACO POCH

Paco Poch, director del Màster en Producció de Llargmetratges per a Cinema i Televisió, que s’iniciarà el proper mes d’octubre.

El Mundo defineix a Paco Poch com un romàntic sense remei. “Quan a Paco Poch alguna cosa li toca la fibra o li arriba, intenta participar
en el projecte com sigui”. La seva passió pel cinema va començar en l’adolescència i des de llavors, viu tots els seus projectes amb la mateixa il·lusió.

Les formes de veure cinema han canviat. El públic del cinema d’autor no ha disminuït dràsticament però segons Poch no hi ha cap fórmula escrita. En relació a l’explosió d’internet, opina que arribarà un moment en què els grans servidors com Google comprin totes les pel·lícules. Al llarg de la seva trajectòria professional, ha produït diversos llargmetratges i documentals televisius, La senyorade Jordi Cadena, Innisfreede José Luís Guerín, Gaudí de Manuel Huerga, Cravan vs Cravan i La llegenda del temps d’Isaki Lacuesta i Caracremada de Lluís Galter, un dels seus últims descobriments. Caracremada es va estrenar a Venècia i va guanyar el primer premi en el festival austríac Crossing Europe.

La seva última pel·lícula Le Père de mes enfants, dirigida per Mian Hansen-Love, va arribar a les pantalles espanyoles el passat mes de maig. Aquesta pel·lícula es basa en la història real d’Humbert Balsan, actor i productor francès amb més de 25 anys d’experiència, fins que va decidir acabar en la seva vida l’any 2005. “Em va interessar molt aquesta dicotomia a la qual ens enfrontem tots en la vida, i també els productors: manem sobre les coses o són les coses que manen en nosaltres? Decidim o és la inèrcia de les coses la que ens arrossega? De vegades, el que pregunta és el que més sap. Almenys, Balsan va decidir”, reflexiona Poch.

Article extret de:El Mundo (Ed. Catalunya) Tendencias.

Pacopoch.cat

 

 

LA LLEGENDA DEL TEMPS

 

Dissabte 18 d’agost 2018 – 18:00h 

“La llejenda del temps”
Any: 2006
Durada:115 min´
Guió i director: Isaki Lacuesta

Guió i Direció: Isaki Lacuesta
Producció ejecutiva: Paco Poch
Productora : Mallerich Films
Gènere: Documental /Flamenc