KonventCirk – LOS GALINDOS

Pre-estrena

–  24 octubre 2020 – 20h.

Los Galindos: OVERKILL

Posar en qüestió l’arbitrarietat de la justícia, des de la més extrema de les condemnes.
La pena de mort, el fet més fulminant.
La voluntat d’esborrar la capacitat d’admetre la fallida del sistema,
la pena de sentir-nos esclafats pel capital i la lenta i penosa mort que provoca.
Una farsa inspirada en els ajusticiaments públics, per incomodar i divertir.Concepte i direcció: Bet Garrell i Marcel Escolano

 
 

Creació i interpretació: Anicet Leone, Santi Ruiz Albalate i Marcel Escolano
Assistent d’escena: Bet Garrell
Complicitat conceptual: Jhonny Torres
Ajuda a l’escriptura i concepte escenogràfic: Joël Fesel
Ajuda a la posada en escena: Stephane Filloc
Grafisme i il·lustrració: Laia Sondang
Construcions: Nartxi Azcazrgorta i Los Galindos.
Distribució: Caterina Fiol
Producció: Los Galindos
Reserves: konventreserva@gmail.com //  Losgalindos.net

Quatre mots de l’equip de creació:

Anicet Leone. Pallasso i acròbata. Aventurer de l’art i el vol. Format en arts plàstiques i a l’Escola de Circ Le Lidó a Tolouse. Ha col·laborat en diversos projectes i companyies, Crida compasny, Los Galindos etc. Actualment la seva implicació a Fliying Frenchies vehicula la seva recerca artística i inventiva.
Santi Ruiz Albalate. Acròbata a la perxa xinesa i pallasso, format en arts del Circ a la Universitat d’Estocolm. És membre de la Companyia Svalbard i col·labora en diversos projectes artístics (com, per exemple, Animal Religion).

Joël Fesel. Desembarca fa vint-i-quatre anys al món de l’escena, provinent de les arts plàstiques. Cofundador del Groupe Merci – Tolouse – França. Ens acompanya en l’escriptura i la concepció escenogràfica de l’espai escènic.

Stephane Filloc. Comediant d’intervenció urbana, des de la dècada dels noranta, és un referent a França amb el seu projecte Carnage Produccions. Ha participat en projectes com Freres Grumeaux, GIGN, i un llarg etcètera. Ens ajudarà a la posada en escena i a la direcció d’actors.
Jhonny Torres. Acròbata i actor de circ. Estudiós i amant de les arts del risc i la incertesa. Cofundador de: Los Galindos, el Circo de la Sombra i Circ Teatre Modern entre d’altres.

Marcel Escolano. Pallasso i comediant, cofundador de la companyia Los Galindos.  Direcció del projecte i actor a l’escena.

Bet Garrell. Acròbata i artista de circ, cofundadora de la companyia Los Galindos.Direcció del projecte i assistent a l’escena.