Konvent Cirk 2020

Work In Progress de Circ Post-Industrial

OLGA_Cirqanalogique: LP (Long Play)

– 29 Agost 2020 – 22h

Tercera proposta de Konvent Cirk (Work in Progress de Circ Post-Industrial).

Aquest any hem engegat la propsta de circ que neix de la voluntat de fer una aposta per a aquelles propostes de circ contemporani que investiguen i arrisquen amb nous llenguatges i formats. Seguint la línia editorial de Konvent, en interessem per aquells projectes que enriqueixin el discurs artístic, ens agraden les idees inacabades, les aventures inimaginables i la complicitat irreverent amb l’espectador. Volem acostar el circ contemporani al Berguedà, i així promoure la descentralització de la cultura dels grans nuclis urbans i amb la complicitat de Fira Tàrrega (Lleida) i Ateneu 9 Barris (Barcelona) .

Konvent cirk és un espai de recerca, creació i exhibició. Volem acompanyar processos creatius mitjançant un cicle de residències i, alhora, crear nous circuits d’exhibició facilitant la contractació d’espectacles amb agents externs.

Per accedir a l’espectacle cal reserva prèvia: konventreserva@gmail.com

OLGA_Cirqanalogique: LP (Long Play)

Konvent 29 Agost 2020 – 22h

OLGA neix a Tolosa entre fins de 2017 i principis de 2018, a partir del material que cada unx havia treballat durant el seu últim any al Lido. Caterina havia desenvolupat el seu treball en el trapezi al voltant de la deconstrucció del gènere i l’Alejandro el seu treball de malabars i música al voltant de l’estudi de el so. OLGA pren dos universos que existeixen un a dins de l’altre; el que som i la xarxa que ens conté.

LP (Long Play) és un submón visual i sonor amagat darrere de la màscara de la vida quotidiana. Una realitat paral·lela; una porta d’escapament. L’Upside down, la píndola vermella, la caixa de Pandora. S’interessa per aquest aspecte artesanal de la tecnologia analògica: el petit marge d’error, aquesta bretxa de fragilitat humana. Cables, controladors, sabates de tac i una barba. OLGA es deconstrueix al so de la música. Malabars i trapezi es deformen sota jocs de llum i ombra, cossos nus i vestuaris chics, en un ritual que homenatja i critica la generació de el nou mil·lenni.

Instagram

PROPERES COPRODUCCIONS: