KONVENT A L’ANTIC – ESTRENA COPRODUCCIÓ

Cia LA TROPICAL – 3 Novembre  2019 –

KONVENT A L’ANTIC –

Quarta edició de la simbiosi Konvent (Cal Rosal) i Antic Teatre (Bcn)

 

 

Diumenge 3 de novembre a les 20:00

P DE CARN
Cia La Tropical – Elena Tarrats – Bru Ferri – Martí Sancliment

Espectacle Estrena

ENTRADES AQUÍ

 

Creació col·lectiva, música, dramatúrgia i performance:
Elena Tarrats 
Bru Ferri
Martí Sancliment

Assessorament de moviment: Maria Salarich

Disseny de llums: Jaume MadaulaContundències, belleses i curiositats entre textos de Guim Valls, Maria Sevilla, Mireia Calafell, Guillem Ventura, Princesa Inca, Oriol Sauleda, Bru Ferri, Pablo Macho, Sara Bailac, Guillem Gavaldà, Martí Sancliment, Azucena Momo i Maria Cabrera

 

p de carn és una performance a partir de poesia contemporània catalana. Un espectacle transdisciplinar fruit de l’experimentació escènica. Prosa poètica i poesia que il·lustren un mapa i una geografia del que són els grans buits, les lluites i les pors de la nostra contemporaneïtat. Escenificació de poesia actual, investigant amb nous llenguatges escènics i sonors per compartir poesia en viu més enllà dels habituals recitals.

Creació en escena sense pretensions per parlar d’un no-temps i d’un no-lloc, transitant a través de la contundència, de la bellesa i de les fenodescripcions del material poètic per entrar-hi i descobrir-ne l’essència. Com sonen les paraules? Com es performen les textures? I les olors? Quin ritme tenen?


La Tropical és una companyia formada i creada per l’actriu, cantant i ballarina Elena Tarrats, el músic i artista transdisciplinar Bru Ferri i el director i dramaturg Martí Sancliment amb l’objectiu de compartir la recerca i creació artística. p de carn és el primer espectacle d’aquesta companyia.

De forma independent, aquest any 2019 Elena Tarrats ha participat a produccions com Maremar de Dagoll Dagom o l’espectacle Jerusalem, sota la direcció de Julio Manrique a més del duo Lico y Pery amb Marc Vilajuana. Bru Ferri ha publicat aquest any el seu disc homònim, Bru Ferri i desenvolupa el projecte Outkid de veu i percussió conjuntament amb Rodrigo Hernández. Martí Sancliment ha presentat aquest any el seu text Estampar a la terra i prepara actualment l’espectacle Llengua de Babel amb la coreògrafa Maria Salarich.