EDU HIDALGO + PAUL BOSAUDER – Flamenc

16 novembre 2019 –

20:00h – 7€

 

 

Edu Hidalgo + Paul Bosauder – En concert – Flamenc

Dissabte 16 de novembre 2019 – 20h – 7€

Edu Hidalgo: cante

Paul Bosauder : toque

 

Conviure a pocs metres de distància dins un espectacle de petit format amb un cantaor vivencial com (Eduardo Hidalgo Fort, Valdivia (Badajoz 1986 ) no és cosa fàcil, les espatlles ens pesen i la respiració és lenta i irregular.

L´Edu ja no necesita presentacions a la regió més exigent de la península i del món, alhora de posar adjectius als nous valors d´aquesta disciplina tan difícil, que és el cante flamenco.

Per això és un petit luxe tenir-lo entre nosaltres encara que només sigui per un parell d´hores, i poder disfrutar del seu meticulós cante, passat de compàs, d´intenció, gust i genuïnitat.

Professor de telecomunicacions de dia y cantaor de nit, ha rebut primers premis en diversos festivals de cante del sud d´Espanya que l ´han portat a comprimir l´agenda, i a treballar per tot el territori estatal i internacional portant el seu timbre a països com China, Japó, Anglaterra, Finlàndia,Bèlgica, Holanda, Àustria, Suïssa, Rússia, etc.

Així doncs la seva projecció el possibilita per cantar-li a primeres figures del baile com Antonio Canales i actuar a tablaos de renom a la seva ciutat de residència, Sevilla, com La Casa de la Guitarra, El Museu del Ball Flamenc de Cristina Hoyos, Ribes de Triana o el Centre Cultural Flamenco Casa de la Memòria, i formar part de l’elenc d’artistes d’espectacles com “ Viva el Café Cantante” sota la direcció de José Luis Navarro.

A la sonanta l´acompanyarà un guitarrista fresc, sincer i sensible, bon coneixedor de l´acompanyament tant del cante com del baile, el qual té disc disc al mercat (Tierra y mar, 2018) i col.labora en una “Nana” del disc del nostre protagonista (Lo que siento y lo que soy, 2019), aquí els links dels dos treballs.

Text: Carles Suarez

Web Edu Hidalgo

Web Paul Bosauder