Kontrast – Divendres 22 d’abril 2022 –

Divendres 22

18.30h Mostra Cru Lab (laboratori escènic experimental)
20.30h Noise Juice – Muovipussi
22h “Domestic Apocalypse” (la pel·lícula de Popcorn Machine/My!Laika)
Programa complet en aquest enllaç

Mostra Cru Lab (laboratori escènic experimental)

 

Cru Lab és part d’un procés creatiu, l’etapa inicial: els artistes es troben en un espai escènic i després d ́una setmana d’investigació i creació, es presentarà una primera proposta en el marc del festival.
Un laboratori per elaborar un acte escènic amb dansa, música, circ, caos i més sorpreses que encara no podem imaginar. Busquem un mètode d’escriptura, un estil, una forma, una esquerda dins de la ruptura. Les artistes en joc són: Emiliano Pino, Julie Bergez, Pablo Molina, Pere Joseph i Fruta (Los Informalls) i Ildefons Alonso.

Noise Juice – Muovipussi

“Noise juice” és el preciós ou podrit de Muovipussi que et farà esgarrifar l’ànima, de la millor manera possible! Inspirats en les àvies i la música
electrònica, aquests tres intèrprets presenten les seves habilitats multidisciplinàries condimentades amb una connexió 5G directament al cel i l’infern. Hi haurà trucs de màgia i potser fins i tot certa flexibilitat en aquesta discoteca del desconegut.
Aquest triplet de simpàtica foscor us ofereix la manicura de l’ànima més luxosa.

“Domestic Apocalypse” (la pel·lícula de Popcorn Machine/My!Laika)

A Domestic Apocalypse és el primer llargmetratge de My!Laika, que, per celebrar el desè aniversari de l’espectacle Popcorn Machine, va decidir adaptar-lo a versió cinematogràfica.
El resultat és una pel·lícula experimental que pren les escenes de l’espectacle al
costat de nous suggeriments que es desenvolupen a l’espai i en el temps en la
decadència d’una casa vella.
El circ i el cinema es fonen en un remolí d’acrobàcies musicals i físiques unides a l’estil de My!Laika: de vegades còmic i profà, d’altres poètic i absurd.