JAKE SHERMAN + MERITXELL NEDDERMANN

– En concert –

Dissabte 6 de novembre 2021- 19:30h

JAKE SHERMAN en concert

Reserves: konventreserva@gmail.com

Nascut a Boston, Jake Sherman va aprendre piano clàssic escoltant al seu pare tocar Bach cada matí. Si no hagués sigut per una intervenció –va ensopegar amb el catàleg de Weird Al Yankovic als 11 anys–, hauria seguit el camí del seu pare o potser s’hauria convertit en un purista del jazz. Però Weird Al ho va canviar tot. Jake va començar una banda de paròdies on posava les seves pròpies lletres a clàssics com “All Star” de Smashmouth i “Men in Black” de Will Smith, juntament amb la composició de nous clàssics familiars com “Amy, You’re Turning 49″ i ” Charles, Charles Sherman “.

Temps després del seus anys d’estudi a la Berklee College of Music es fa evident que Jake ha trobat la manera de combinar el seu gust per la cançó amb la seva destresa per tocar el piano i l’orgue. S’ha convertit en un músic de referència per enregistraments i gires d’artistes com Meshell Ndegeocello, Bilal, Andrew Bird i Nick Hakim, i la cançó guanyadora d’un Grammy “No Problem” de Chance The Rapper, inclou la seva feina.

Més recentment, Jake ha tornat a aprofitar el seu pou de musicalitat i lirisme per escriure el seu nou àlbum “Jake Sherman Gets Sexy”. Aquest és un viatge a través de les cites i relacions modernes, amb un punt de vista punyent que d’alguna manera és un homenatge al seu referent Weird Al Yankovic.

Instagram.com/jakeshermanwooo