JAKE SHERMAN + MERITXELL NEDDERMANN

– En concert –

Dissabte 6 de novembre 2021- 19:30h

JAKE SHERMAN en concert

Reserves: konventreserva@gmail.com

Nascut a Boston, Jake Sherman va aprendre el piano clàssic escoltant al seu pare tocar Bach cada matí. Si no fos per una intervenció –que coincidia amb el catàleg de Weird Al Yankovic als 11 anys–, hauria seguit el camí del seu pare o potser s’hauria convertit en un purista del jazz. Però Weird Al ho va canviar tot. Jake va començar una banda de paròdies i va cantar les seves lletres recentment escrites a clàssics com “All Star” de Smashmouth i “Men in Black” de Will Smith, juntament amb la composició de nous clàssics familiars com “Amy, You’re Turning 49″ i ” Charles, Charles Sherman “.

Avança alguns anys més enllà del seu temps estudiant a la Berklee College of Music i és evident que Jake ha trobat la manera de combinar el seu reconeixement a la gran composició de cançons amb la seva destresa per tocar el piano o l’orgue. S’ha convertit en un músic principal en enregistraments i gires per a artistes com Meshell Ndegeocello, Bilal, Andrew Bird i Nick Hakim. Probablement la cançó guanyadora del Grammy del raper “No Problem” inclou alguns dels treballs de Jake.

Més recentment, Jake ha tornat a aprofitar el seu pou de musicalitat i de creació de cançons per crear el seu nou llançament, Jake Sherman Gets Sexy. L’àlbum és un viatge a través de les cites i relacions modernes, amb un punt de vista que d’alguna manera és alhora punyent i estrany.

Instagram.com/jakeshermanwooo