(Català) KonventMODA amb BLAME LABEL

7 i 8 NOVEMBRE 15

KONVENTMODA

pablo6 pablo4 pablo3

 

Blame Label és el projecte del valencià Pablo Puig (12 de febrer de 1987) qui, després d’instal·lar-se a Barcelona el 2008, va començar una fructífera carrera en el món de la moda.

Aterra a Barcelona el 2008, després de fer un gir a la seva vida, on es gradua en disseny i imatge de moda a l’Idep (Escola Superior d’Imatge i Disseny) el 2012. Un cop acabats estudis, comença les pràctiques amb Boris Bidjan Saberi, amb qui col·labora activament en les col·leccions de primavera-estiu 2013 i tardor-hivern 2014, que van ser presentades a la Setmana de la Moda de París.

L’octubre del 2014 crea la seva pròpia marca, Blame Label. Exitosament, el 2015 ja va ser convidat a gaudir d’un espai a la 080 pop-up Store.

pablo
Al Konvent hi presentarà la col·lecció “Aureari” que parteix del concepte unisex i es declina en blanc, negre i blau per a una proposta amb molta força.
La posada en escena serà amb tot el segell de Konvent, on no hi faltaran detalls, actuacions i evidentment, recargolar el món de la moda amb l’art i especialment el directe. Baixar la moda dels pòdiums i plantar-la cara a cara amb l’espectador i el model, el dissenyador i tot el món de la cel·lofana de colorins.
El nom de la col·lecció, AUREARI, un joc entre proporció àuria i ira, representa el camí cap al vici de la perfecció. 1-1-2-3-5-8-13…(Fibonacci).
Un joc entre proporció àuria i ira, i representa el camí cap al vici de la perfecció. Amb aquest punt de partida, Pablo Puig, presenta una proposta articulada a partir de tres colors: el blanc (la perfecció), el negre (la ira) i el blau (l’equilibri), conceptual, amb ressons futuristes, amb camises llargues, o kurtes i pantalons al genoll, amplis o baggins.

La perfecció es representa amb la proporció ÀURIA. Tot comença amb una idea senzilla i, durant el camí, et veus obligat a realitzar sacrificis que produeixen IRA i surten com a vàlvula d’escapament. Això dóna lloc a un nou estat d’equilibri, l’IRA CONTROLADA. Són peces unisex construïdes sota els efectes d’aquest estat anímic i tallades per zones que segueixen la proporció àuria del cos humà.

Edició 2014 – Txell Miras Foto: Abel Castells

 

txel_miras_2 txell_miras
Amb la propostade Blame Label, Konvent arriba a la tercera edició de KonventMODA.

Txell Miras, Miriam Ponsa, van endinsar-nos al polifacètic món de la Moda. Es tracta d’una iniciativa entusiasta de joves professionals que volen donar a conèixer el disseny i la creació del vestir que es fa a casa nostra i també el de fora del nostre entorn més proper

konventm3 konventm1 konventm2
080 Barcelona Fashion – Veure vídeo AQUÍ

Vídeo Promocional KonventMODA 2015 BLAME LABEL

pablo5

Premsa:

LA VANGUARDIA **** REGIÓ 7 **** NACIÓ DIGITAL **** AQUÍ BERGUEDÀ **** 080BCNFASHION
Horaris:
DISSABTE 7/11 – DE 13:21 a 00:00h ¨**** DIUMENGE 8/11 DE 11:23 a 21:12h

Actuacions:

MuseDown

mouse
L’home que ha marcat època. Resident durant 15 anys al Loft/Lolita, habitual al Sónar i creador del segell Hivern juntament amb John Talabot, que forma part del que es pot anomenar com la segona generació de dj’s de Barcelona. Actualment MuseDown dosifica curosament les seves aparicions als escenaris, convertint cada una d’elles en uns esdeveniment especial.

Robert Calvin

robert
L’alter ego del madrileny Roberto Calvin aka Groof. El 2002 publica Star Whores un Split amb un dels mestres artesans de l’electro Alek Stark. Però el nom a nivell internacional l’aconsegueix el 2004 amb Methods Of Dance que el publica el segell Turbo. El 2013 publica Humans Not Allowed pel segell Interstellar Tracks propietat de Synthesized.


 

Direcció: MARTA MARTÍNEZ
Disseny Cartell: JENNIFER MORENO
Il·lustrador: JOEL MIÑANA
Models: Àlex / Sergi
Assistents models: Pablo Puig i Gemma Black
Actors/Pintors: Comissarti
Contacte: konvent@konventzero.com / 93 821 39 01
Web BlameLabel.com