DINAR POPULAR SOLIDARI ESCLEROSI MÚLTIPLE

16 de juny 2019 – LA FONT DEL BALÇ – (Casserres prop Gironella) –

 

DINAR POPULAR SOLIDARI ESCLEROSI MÚLTIPLE.

Diumenge 16 de juny 2019 – a partir de les 12 de migdia – 20 € 

FONT DEL BALÇ (Casseres prop Gironella)

Us proposem una jornada popular a la Font del Balç, coordinada per Bouchra, afectada per l’esclerosi múltiple i recaptar fons per la fundació FEM (Fundació per l’esclerosi múltiple) i a la vegada, apropar la malaltia a la nostra societat, d’una manera lúdica i festiva.

Per aquest motiu s’ha demanat la col·laboració de diferents col·lectius i artistes de la comarca, per poder portar a terme aquesta diada participativa i col·laborativa.

Concerts amb The Electric Post, Adriano Galante (Seward), Aquell Parell (David Saiz i Jordi Martínez), La Sentina (Albert Girons i Ildefons Alonso), Zel (Carme Galiot i Kiko Rodriguez), Dj’ Volumen (Jofre Oliveres).

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. És una de les malalties neurològiques més comuns entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats. L’esclerosi múltiple també és coneguda com la malaltia de les 1.000 cares i es presenta en diferents símptomes en cada persona. Una malaltia autoimmune. Això vol dir que el sistema immunològic ataca estructures pròpies de l’organisme, com és el cas de la mielina en l’esclerosi múltiple. La mielina afavoreix la conducció dels impulsos nerviosos, de manera que quan resulta danyada es produeix una interrupció d’aquesta transmissió i apareixen els símptomes i signes característics de la malaltia. Molts dels símptomes no són visibles.
Als afectats els amoïna la incertesa. Cada dia és un repte i intenten portar-ho de tant en tant a límits més difícils. Per a ells/elles, rendir-se no és una opció.

Reserves telèfon 938250034