DEADWOOD BRASS BAND

– En concert –

Dijous 7 d’octubre 2021- 20:30h

DEADWOOD en concert

Reserves: konventreserva@gmail.com
Com aquells que estan prenent el sol i de sobte un ocellot místic se’ls menja l’entrepà de nutella i se’ls hi emporta part de les botelles de colònies de Chanel.
Deadwood, la banda total, arriben de França i el seu directe és com una màquina de xafar blat o de repartir quitrà.

Deadwood, son cinc, primer eren duet, i després trio, ara quartet o més i vénen de la França profunda i autèntica. Autòctona. Han obtingut un estatus llegendari a l’Escena del Festival Europeu de Metro amb els seus espectacles salvatges i el seu so demoníac. Cremen a través de les fronteres del gènere des del metall, el psico-garatge a través de les profunditats dels pantans de bayou. La seva veu expressiva i flexible és la làmina perfecta per al seu gruix fosc Waitsian. Els sintetitzadors cridaners, la guitarra desgavellada i els ritmes hipnòtics generen un so visceral cru totalment diferent a tot el que heu sentit abans.

Un concert de Deadwood sempre és fascinant, sempre intens.

Text de Miranda La Mutanta.

“Duet d’electro blues … fa olor de corrent d’aire metàl·lic i de foc que crema en somort a l’estil Tom Waits. Històries espurnejants, consumides en aigua ardent, des del rock al blues fins als pantans de bayou en un bucle hipnòtic. Una nina desconnectada i el seu company místic-asimètric. Embarquen el públic en una nevera improbable sobre una mala mar, en un concert tan boig com demoníac, tan blavós com sorollós, tan flamíger com inspirat.”
– Philippe, Concert & Co –
“Poques vegades hem escoltat una juxtaposició de gèneres tan gran que tot s’allunya sense que se’n faci un ús excessiu. Gairebé ens explicarien les cròniques d’una ciutat fantasma lliurada als bordells, lladres de gallines i altres jocs de sorteig de cinc cartes. Aquest ambient d’estil occidental del 2018 s’ofega en un xoc metàl·lic i sempre ressorgeix triomfalment. Dos móns en xoc dels quals només queda la saba, el blau.”
– Baptiste Manzinalli, Rolling Stones Magazine-