CONCERT KONVENT + CLAM NAVARCLES

COUSIN BONELESS (Pensilvània)

NOMAD MOUNTAIN OUTLAWS (Colorado)

NAVARCLES

29 Abril 2016 – 22:30 h.

FestivalCLAM-01

Enguany des de Konvent col·laborem amb Clam de Navarcles. Festival de cinema solidari que seguim des del seu inici i que admirem per la seva tasca social i artística. Cinema compromès i de qualitat i la reflexió sobre les problemàtiques socials.

“LLIBERTAT, LLUITA PERMANENT”, és l’eix central de la 13ª edició del festival i la proposta que presentem és ni més ni menys que dues bandes musicals provinents de Pensilvània i el Colorado.  Folk, el punk arenós, el metal o el jazz ragtime. Músics de carrer, que recerquen la llibertat absoluta.

hills-rivers-cousin-boneless-23-1024x683

Cousin Boneless – street folk/punk, Pittsburgh, Pensilvània (EUA)

Cousein Boneless és una banda de folk de carrer de Pittsburgh (Pensilvània). El seu so i instrumentació ha anat creixent gràcies al col·lectiu de músics que va madurar tocant als carrers i girant pels circuits punks DIY, recarreguen intensament els Estats Units.

S’han fet un forat dins l’escena gràcies a una tremenda energia que destil·len en els directes.

La seva música és eclèctica i interessant que passeja per diversos gèneres tan diversos com la americana, el folk, el punk arenós, el metal o el jazz ragtime.

Bandcamp

Nomad Mountain Outlaws

 

Nomad Mountain Outlaws – folk/gypsy, Paonia, Colorado (EUA)

Nomad Mountain Outlaws està format pels músics Jeff Sevier, Jerome Flynn i Turtle. La banda impulsen un curios folk vocal americà amb esperit gypsy i nòmada.

Els tres músics mesclen folk, góspel tradicional, amb melidies gitanes europees i un toc de bluegrass, presentant sempre una proposta sensible d’energia i emoció.

Bandcamp

 

PREMSA

http://www.regio7.cat/cultures/2016/04/19/70-pellicules-que-projectara-clam/357599.html