ARTISTES CATALUNYA CENTRAL

LA GALERIA D’ART DEL COR DE CATALUNYA

Dijous 28 Abril 2016 – 19:30 h.

Presentem La Galeria d’Art del Cor de Catalunya, una col·lecció de gots impulsada per Grup Llobet que ha aconseguit comptar amb la col·laboració dels artistes. La col·lecció consta de dotze exemplars i va acompanyada d’una ressenya biogràfica que explica qui són els autors i en què consisteixen les seves obres.

La música, la pintura, l’escultura, el disseny i l’escenografia són les disciplines representades a la col·lecció de la mà de (per ordre alfabètic) Josep Berenguel (actualment a Sidney), Ernest Descals (Manresa), Pep Espelt (Cal Rosal), Joaquim Falcó (Manresa) , Àngels Freixanet (Manresa), Tate Garrigasait (Solsona), Eduard Gener (Solsona), Quim Moya (Avinyó), Toni Mujal (Cardona), Roser Oduber (Calders), Míriam Ponsa (Manresa) i Natxo Tarrés (Manresa).

El dia 28 ens reunirem al Konvent els artistes i també els membres de Grup Llobet.  Pep Espelt, responsable del Konvent i amfitrió de la vetllada, realitzarà una breu intervenció per referir-se a l’atreviment que representa aquesta col·lecció pel fet de vendre art en un supermercat. La idea amb què Grup Llobet ha impulsat La Galeria d’Art del Cor de Catalunya sorgeix de la voluntat de fer entrar a les cases dels ciutadans una mostra dels artistes referents a la Catalunya Central. La col·lecció és una oportunitat perquè molta més gent els conegui i pugui apreciar el valor de tenir artistes amb tanta projecció al territori. La presentació serà un bon moment perquè els artistes es trobin i perquè alguns es coneguin.

Aquesta és l’última iniciativa de Grup Llobet, un grup alimentari decidit a potenciar tot allò que hi ha al territori del qual forma part. “Fa temps que tenia ganes de trobar una excusa per col·laborar amb els artistes i promoure el seu talent”, afirma el director del grup Ignasi Llobet,  qui ha apostat decididament per la col·lecció

Us esperem al Konvent dijous vinent a la presentació de la La Galeria d’Art del Cor de Catalunya, col·lecció que ha nascut per convertir les taules en veritables galeries d’art.

PREMSA

http://www.naciodigital.cat/manresa/noticies/etiqueta/Pep+Espelt

http://www.naciodigital.cat/bergueda/noticia/5683/art/quotidianitat/onze/artistes/territori/paren/taula

http://www.regio7.cat/cultures/2016/04/30/artistes-casa-nostra-arriben-taula/359171.html