CALÇOTADA MARIKA

Dissabte 25 de gener 2020

 

Cartell: Jordi Plana

 

CALÇOTADA MARIKA 2020

Arriba la calçotada del Konvent. La que un dia va començar l’Eduard Finestres a casa seva de Cabrianes i anys més tard,  quan la muntanya va cridar a la pastoreta al berguedà, s’emporta també la tradició de reunir els amics i amigues més estimades, al voltant del vermut, foc, música i si cal, el calçot.

La calçotada marika s’engega al punt del migdia i com els iogurts naturals, van arribant els convidats i convidades,  sense destriar la tapa de l’embolcall.

El preu és de 25€ (També obert a qualsevol aportació que volgueu fer com a col·laboració amb Konvent). Recordeu que les activitats de gener, febrer i març estan destinades a finançar els treballs i materials per adequar els espais any rere any.  S’inclou els calçots, el vi i l’aigua del dinar, els postres, la salsa, el pa i l’amor etern.

 

PROGRAMA D’ACTES:

 

A PARTIR DE MIGDIA:

Arribada de flors i alls tendres per sentir les vostres alegries i somriures beeeen boniques amb la música del nostre DJ resident que avui li direm SATISFAIER, membre del col·lectiu de LA COMUNIDÄD i persona molt caristmàtica i apreciada a casa nostra, que us enamorarà encara més amb música negra, cares B disco i listo  o ravina di paulo and tot vaja.

DJ SATISFAYER

Foto: Jordi Plana

 

A PARTIR DE LES 17:30h:

Per tal de que ens pugin encara més les rames del calçot, la tarda serà de ballar i seguir ballant damunt les barres i taules. Com sempre, clar !!

Des del berguedà ens arriben els TIMBASON amb la intenció d’acostar l’escena llatino-caribenya sonora a la comarca i les seves músiques més ballables.

El repertori consta de temes d’abans i d’ara, però sobretot dels “hits” de la salsa cubana i els clàssics “portorriquenys”. Des de Celia Cruz a los Van Van, passant per Buika i Isaac Delgado… ”

Timba” és la paraula que s’utilitza pels cantants quan es vol “pujar la temperatura” del directe i de la pista de ball i el “son” és la música tradicional llatina:

TIMBASON és la síntesi del foc i el “saborrr”!!! xin xin pummmm

TIMBASON

 

A PARTIR DE LES 19h:

Sempre hi ha primers i últims i alegries i dies de mooooltes hores. Aquí ho sabem i per aquestes i aquests que teniu corda, després del concert, sessió de música a càrrec del nostre estimat i apreciat JORDI VIDAL.

Ell és el director del Museu de Cal Vidal, una colònia propera al Konvent i que ens ha enamorat com ell mateix.

Per aquesta ocasió l’acompanyarà la seva parella de ball: Xavi Macià, que a quatre mans faran sonar patxangues, son, mestís, balkànic, gypsy i parrandes vàries per fer saltar com les cabres.

JORDI VIDAL + XAVI MACIÀ

 

 

RESERVES:

Escriure mail a konventreserva@gmail.com

 

IMPORT: 25 €

Recordeu que les activitats de gener, febrer i març, estan destinades a finançar els treballs i materials per adequar els espais any rere any i  l’import és de 25€,  però podeu col·laborar amb el projecte cultural de Konvent amb l’import que us vingui bonament de gust.

GRÀCIES !!!

 

MÉS I MÉS:

– SARDINADA CARNAVALA – 29 FEBRER 2020

– ARROSSADA POP – 21 MARÇ 2020

INAUGURACIÓ KONVENT 4 ABRIL 2020