Dissabte 3 octubre 2020 – 20:30h

Reserves exhaurides !!  konventreserva@gmail.com

B1N0

Emili Bosch i Malcus Codolà formen b1n0 (pronunciat bino). El duo resident a Barcelona combina elements de l’electrònica experimental, l’estètica del nou-pop i els sons urbans actuals. Un còctel d’electrònica fet amb elements acústics, capes de syntes i un precís maneig de l’espai sonor. Entre la figura de l’enginyer de so i el músic, b1n0 ens convida a un aquelarre d’influències en l’era del post. En el seu àlbum debut b1n0 compta amb la participació de diferents artistes del panorama nacional. Estem davant d’un projecte que prescindeix de vocalista principal i assumeix tal fet com una possibilitat il·limitada per reinventar-se i explorar les possibilitats del “sampler” en la seva peculiar aventura sonora.

Emili Bosch i Malcus Codolà fonen l’experimentació electrònica amb la delicadesa pop, en la mateixa línia que noms com The Blaze o James Blake. S’envolten sempre de col·laboradors i amics, com Núria Graham o El Petit de Cal Eril, en les seves creacions, modulant la seva polièdrica estètica sonora. Aquest concert serà la primera vegada que aconsegueixen reunir a tots els seus col·laboradors en un mateix escenari.

 

PHOAC

Pau Vehí, a qui vam conèixer com una de les meitats de l’duo North State costat de la seva germana Laia, debuta pel seu compte com PHOAC (sigles de «P High On A Camera» i el que va ser el seu nom d’usuari en l’era Tumblr) . De la mà del segell Foehn Records, el cantautor i productor empordanès reprèn ara una sèrie de cançons que van escriure la seva adolescència per presentar el seu primer projecte en solitari, que segons la nota de premsa captura episodis dolorosos de la vida de Pau com «la mort de el seu pare i altres persones properes, inseguretats, i la lluita de la llum sobre la foscor ». La primera mostra porta per títol ‘Holify’, i és una col·laboració amb el raper A.SAINT a cavall entre el soul electrònic d’artistes com James Blake o Sampha i les sonoritats urbanes de Travis Scott. Compte a més amb un visual de Carner.