CONCERT CLAUSURA

PUPUT (Manresa)
1 de Maig 2016 – 19:00 h. (4€)

Acabarem l’exposició de Joan Priego, Oda Sales i Javier Olaizola de la millor manera: el concertàs de la banda manresana Puput !!

Tot comença i tot evoluciona. I això és la nostra manera d’entendre la música.

Així defineix Jordi Portabella, compositor i cantant de Puput, ‘Upupa Epops’, el segon disc del grup. I alguna cosa de certa hi ha en aquesta declaració.

Després d’un primer disc auto-editat d’una manera completament autogestionada on el grup vomitava amb urgència les seves inquietuds més fonamentals, Puput va un pas més enllà amb el seu segon treball ‘Upupa Epops. I ho fa conscientment, sense la immediatesa de la necessitat. I ho fa mirant també els seus orígens, la seva essència. No és casual que la portada inclogui una imatge de la muntanya de Montserrat, però no de la Montserrat de turistes de diumenges, si no la mística, la històrica. Els anys a l’Escolania van marcar els fonaments del grup. Tampoc és casual que el títol del nou treball ‘Upupa Epops’ sigui la traducció al llatí del nom del grup. Mirar enrere per anar endavant? Només qui assumeix els orígens, te personalitat pròpia i sona actual a la vegada. La mística es barreja amb melodies pop. La potència esdevé dolça. La música com a generadora d’emocions a flor de pell.

Upupa Epops: Escapades sonores de noise, sensibilitat, progressió, dreampop, veus celestials i reberveració que s’alineen…

Web

 

Foto Papasseit:

13076760_1063383997063265_3445667586001292121_n