Dissabte 28/05/2017  – 20h

GOLDENGAS 

“Golden Gas” és una performance sociodèlica, que de forma crítica i irònica, fa ús d’una multitud de referències universals i d’una semiòtica molt variada, per tal de provocar un munt de sensacions i de lectures trobades al mateix temps.

Tècnicament parlant és una mescla entre; art d’acció, dança, teatre experimental i interacció amb l’audiència i vídeo.

“Golden Gas” és una resposta al moment actual, és una nova filosofia per alleugerir les vergonyoses ferides socials.

… però, com es fa per convertir la sang en llet, el ferro en or i el gas en perfum?

Partint de la base creada a “50 movimientos de Sudra para célula amenca” coproduît i presentat a l’Antic Teatre (https://vimeo.com/125277025), Susana Goulart i Ignacio Galilea tornen a col·laborar junts, i en aquesta ocasió a més, amb l’ajuda del músic i compositor Carles Lopez.

Duració: 1h
Coproducciò: Antic Teatre, Konvent, Artpotheek.
Música: Carles Lopez
Performer: Susana Goulart
Direcció: Ignacio Galilea http://www.galileaperformance.com/ 

ignacio galilea

Ignacio Galilea. Amb un llenguatge de forta expressivitat, el treball de Galilea transcorre de forma tangencial per diferents canals artístics, per aconseguir aquell input directe i diferent que desperti noves opcions de pensament sobre la realitat que no es veu i que ho mou tot. Per a tal, parteix de situacions extremes comuns a tota societat o o ésser humà, valent-se d’una manera o prisma sociodèlic per mostrar les idees. El sentit crític i incòmode, el color, la ironia, la negació o l’humor són altres marques d’identitat que defineixen clarament el seu treball artístic.

Actualment actua com a performer amb Marcel·lí Antúnex Roca a la gira de “Hipermembrana” (Mechatronic performance).

Ha participat com a artista d’acció en nombrosos encontres i festivals com per exemple: Contemporary Art Museum (Napoles), Art Futura 07 (Barcelona), BEM 07 (Burgos), La Fabrika (Padova), MoisMulti (Quebec), III Encuentro Internacional El Arte es Acción 09 (CDN / Madrid), Antic Teatre (Barcelona), Overtoom 301 (Amsterdam), Recyclart (Bruselas), MEM Festival (Bilbao), ExTeresa Arte Actual (Mexico DF)…

Com a comisari independent i organitzador d’esdeveniments és responsable del Festival de Performance ACCIONesLEON 09 (Ayuntamiento de León) i actualment participa del comisariat d’altres esdeveniments de performance realitzats a l’espai Artpotheek (Brusel·les).

Web performance: http://www.galileaperformance.com/

Web visual art: http://www.ignaciogalilea.net/

Galilea on vimeo: https://vimeo.com/user11291321 

brasucataes

Susana Goulart. S’ha format en dansa clàssica al Conservatori de Sao Paulo i és diplomada per la Royal Academy of London.

Ha col·laborat en diversos projectes  creatius de l’escena internacional com a ballarina, performer,  actriu, coreògrafa i directora de moviment. Entre ells destaca; “Bitter Moon” de Roman Polansky, La Fura dels Baus (deu anys col·laborant en diversos projectes), Berlioz, com a assistent de coreògrafa al Festival de Salzburg i en el moviment d’escena per a la pel·lícula “Perfume, the story of a murder”.

Els Comediants, dansa contemporània. Carles Santos, Nuria Espert, Montse Colome, Hansel Cereza… són altres directors amb els quals ha col·laborat. Com a coreògrafa: Las Malqueridas, Coreografía a la gira musical “Tarántula”, Mónica Naranjo i la creació de l’espectacle de circ-dansa-teatre, “Click!” amb la direcció artística de Hansel Cereza.

El seu últim treball personal va ser Brasucatas Es Pruscuvitch amb Viviane Calvitti. Al març de 2015 va presentar a l’Antic Teatre la performance “50 Movimientos de Sudra para Célula Flamenca”, direcció: Ignacio Galilea i producció Antic.

Links:

La Fura dels Baus/ Faust: https://youtu.be/sw0UQ8_CWms Pepsiclope: https://youtu.be/Y2GPHKmfKQg
Monica Naranjo: https://youtu.be/6f1L5NLxXZg
Turandot: https://youtu.be/LNywtX7o-YI 

 

carlos

Carles López. És músic, productor i Dj nascut a Barcelona. Ha actuat a més de 50 països, en tot tipus d’esdeveniments, clubs i festivals, entre ells: Sónar (Barcelona, New York), Sziget Festival (Budapeste), Ars Electronica (Linz), Microwave Festival (Hong Kong), Big Day Out (Sydney), Red Bull Academy (Oporto), Ushuaia Beach Club (Ibiza) o al MTV Awards / EMA Europe (Belfast). Ha composat música per Alejandro Gónzalez Iñarritu (Amorres Perros, Babel), Sol Picó Cia de Dansa, Marcel·lí Antúnez, La Fura dels Baus o Sergi Faustino. Les seves creacions musicals són una mescla de diferents estils d’electrònica experimental que generen atmosferes complexes i emotives. Sons orgànics i ritmes trencats.

https://soundcloud.com/carles-lopez