Dissabte 27/05/2017 -23:59h

DJ ZERO

 

Parlar de dj Zero, és parlar dels fonaments de la música electrònica a la ciutat comtal i artista reconegut per tota una generació de principis dels 90′. Artista, dj i melòman, dj Zero ha sigut protagonista en varis projectes i un clar activista de l’underground des de fa més de 25 anys.

Creador juntament amb Oliver Gallego de Mucho Muchacho la popular banda de Hip-hop 7 notas 7 colores, artífexs de la prestigiosa botiga de discos Wha Wha Discos a Barcelona, crític musical i col·laborador directe en la creació d’una de les “Bíblies” en matèria de música electrònica, “Loops, una història de la música electrònica” Obra reconeguda mundialment, escrita pel controvertit periodista i crític musical Javier Blànquez. Dj incombustible que ha passat per pràcticament Totes les sales i festivals del país en repetides ocasions, comptant amb un currículum d’actuacions com son algunas de les primeres edicions del Sònar, l’oblidat Groove Parade, o el mític Doctor Music Festival.

Dj_Zero

Pel que fa al seu univers musical, Dj Zero és un màster diplomat en moltes disciplines, recentment ha grabat un Boiler Room Collection (*) mostrant algunes de les seves joies que té a la seva col.lecció musical. Enamorat del Hip-hop, per suposat el Detroit Techno, la IDM més abrupte, l’Italo Disco, l’Oldschool Britànic, el seu amor per Chicago House Americà i Holandès o les rareses més personals de Noise i Drone Techno. Un univers musical d’un gust exquisit fa que dj Zero sigui un autèntic dimanat que te’l pots mirar de moltes cares diferents i sempre és brillant!

Per aquesta nit al Konvent, tindrem la sort de fer un “All night long” amb dj Zero, una oportunitat única on poder degustar durant tota una nit d’aquest magnífic dj.

https://boilerroom.tv/recording/dj-zero-collections/

 

dj zero