KONVENT A L’ANTIC – COPRODUCCION

ANNA PANTINAT – 2 i 3 Novembre  2019 –

KONVENT A L’ANTIC –

Quarta edició de la simbiosi Konvent (Cal Rosal) i Antic Teatre (Bcn)

 

 

 

Dissabte – 2 de novembre a les 20:00

QUI NO S’ANOMENA 
Anna Pantinat 

Espectacle Estrena

 

Intèrprets:

Anna Pantinat, performer
Raquel Tomás, dramaturgia
Chini Overrated, Visuals

 

Aquest espectacle està construït a partir del misteri que envolta el sentit identitari. Convoca un passat remot en què provablement no existia el binarisme jo/nosaltres. A través del so, el moviment i la imatge, expandirem el text poètic del llibre per a encarnar-lo en un solo
acompanyat. Qui és aquest algú-nosaltres que vam perdre?

 

Annapantinat.com     //   Twitter.com/pyonyang   //  Instagram.com/anna_pantinat

 

ANNA PANTINAT

És artista escènica i autora de tres llibres de poesia. Canta, toca el teclat, el theremin i compon al grup punk Pentina’t Lula. Formada al Conservatori Superior Municipal de Barcelona, aviat s’interessa per altres disciplines artístiques. Estudia teatre i participa com a creadora i intèrpret en diverses companyies underground. Rep alguns premis de poesia i apareix a antologies.
També ha col·laborat parlant de literatura i llibres. Les seves propostes s’han pogut veure en festivals com LEM, Embarra’t, Poesia i +, i a la Setmana de la Poesia de Barcelona amb el Projecte En Residència.

 

RAQUEL TOMÀS

Després d’estudiar Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona i Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre i la Nouvelle Sorbonne a París ha dirigit i escrit textos teatrals per, posteriorment, començar a hibridar els seus interessos textuals amb altres llenguatges com
ara la dansa, els objectes o la conferència performàtica. Sempre buscant maneres d’experimentar i col·laborar amb creadors de diferents àmbits, perquè aquest espai de diàleg és el que més l’interessa a l’hora d’afrontar el fet creatiu. En els últims anys ha desenvolupat
projectes dramatúrgics a Barcelona i Mèxic, ha engegat col·laborativament un fanzine i ha fet de teclista en una banda post-punk. Mentrestant, escriu esporàdicament i participa en diferents pràctiques artístiques en el camp de la coreografia i les arts vives.

 

Chini (Hernán Curioni)

Nascut a Buenos Aires, viu aBarcelona fa 19 anys..
Il·lustrador, director d’art, realitzador i dissenyador de vídeo per a teatre i òpera, treballa amb el nom YOU ARE SO OVERRATED.
És el creador de la tira d’humor “Jordi el Mosso d’ Esquadra Sensible”, realitzador de videoclips per a Mueran Humanos, Hans Laguna, Les Sueques entre d’altres. Com a dissenyador de vídeo ha treballat a l’òpera Madame Butterfly (Sodre, 2018, Uruguay), Man from La Mancha (KVS, 2018, Bruselas). Ha fet visuals en directe per a Mueran Humanos (LEM), Earzumba (Sonar), Bradien y Dead Skeletons (Primavera Sound).