CORPUS

Dijous 30 juny 2016 – A partir 20h.

     Un nou espai de menjar i beure, CORPUS, obre les portes al casc antic de Berga, a la plaça Maragall, a l’emblemàtica Ginesta. Neix com un projecte petit i modest, pocs metres quadrats i una bonica terrassa, però aspira a fer un boca a boca apassionat al barri, a remoure les emocions de les mitgeres i fer fruir a la clientela.

CORPUS és una proposta de compromís del Konvent amb l’entorn urbà, que amb moltes ganes i somriures pretén col·laborar a dinamitzar espais cèntrics de la ciutat que s’han deixat abandonar. A més, també vol ser l’altaveu del modus operandi del Konvent, una manera de fer implicada amb la gent, el territori i l’art, un terratrèmol d’estímuls vitals.

D’aquest tarannà en surt un format de treball cooperatiu, que vetlla tant per oferir productes de qualitat com unes condicions dignes de treball. Però la cooperació no s’acaba aquí. L’objectiu final és revertir els beneficis en la dinamització social, cultural i artística del nostre entorn més proper, fet que vol dir que els guanys es comparteixen, l’espai de trobada s’amplia i la filosofia del Konvent penetra.

Foto: Jordi Plana   //   MAPA AQUÍ

corpus p

corpus 2
CORPUS D

corpus 3

PREMSA

30/06/2016 NACIÓ DIGITAL –

Konvent Cuina torna amb «Corpus», una nova oferta gastronòmica a Berga

 

30/06/2016 AQUÍ BERGUEDÀ –

L’espai gastronòmic Corpus obre portes aquest dijous a Berga