U+1 FEST JULIOL

U+1M H2  FEST

2 de juliol 2016 

13567498_721199651351676_1902058580132198442_n

Estrenem mes i festival !!!!

U+1 H2  FEST s’inicia amb la intenció de donar a conèixer el moviment de la cultura Hip Hop, amb la influència que ha tingut a diferents grups socials del nostre entorn i la gran diversitat d’estils que s’hi poden trobar.

El Hip Hop és un moviment artístic que va néixer a partir de les comunitats afroamericanes i hispanoparlants del barri sud del Bronx (Nova York). Com moltes de les convulsions artístiques, es generen als extraradis de les grans ciutats o allunyades del que és una norma i decoració postissa.

Suburbis industrials i barreges ètniques, on l’actitud, el sobreviure i el plantar cara a un gegant social que alinea i repela a la provocació i a la llibertat d’expressió.

Per estrenar aquest projecte, no hi ha millor lloc que el Konvent,, on diversitat d’artistes, mostren cada setmana les seves obres, els seus projectes i bàsicament la seva forma de vida.

Les propostes que es presenten provenen del berguedà i del barcelonès

SLIM ART – Realització d’un mural –
nil

Artista urbà de 21 anys, berguedà, actualment esta fent quart de carrera de Belles Arts. L’any 2014 Konvent va coproduir-lo. Ha participat a diversos esdeveniments artístics arreu de Catalunya i realitzat algunes exposicions pel territori.

Va començar amb 12 anys al món del graffiti pintant al carrer i posteriorment va evolucionar i va deixar més enrere els ideals d’un moviment tant polèmic, però alhora crític per als graffiters, per entrar més al món del muralisme, l’art urbà i l’art de galeria.

El seu art és un procés de diversos anys en els quals ha treballat el tema de la identitat, realitzant intervencions de manera il·legal i legal, amb la intenció de deixar una empremta seva en llocs oberts al públic, establint una relació íntima i convertint-lo en el seu lloc, posant-hi la seva obra, crear sentit i identitat, en un espai sense normes.

 

18:00 h.  – Dj + OPEN MIC (Micro lliure) 
dj

Mc & productor serà l’encarregat d’engegar motors,  amb la selecció musical que ens introduirà a la presentació.

És una proposta més dins del segell Loki Estudios, productor de L3s Records. Porta molts anys a l’esquena de concerts amb grups de diferents estils musicals. Entre d’ells els Manolitos Band. A col·laborat amb projectes dins del món del Hip Hop. És un artista de cap a peus, te un gran repertori musical, bàsicament viu per la música.

EL PUNTOel punto

Mc & productor del Vallès, en actiu des del 2001.

Membre del col·lectiu artístic Hellogoodvibes. El seu estil es basa en l’escriptura com a catarsi i la introspecció a través dels sentiments, com a punt d’unió entre individu i resta de la societat.

Normalment va acompanyat per RCA Flacos, amb qui té dos eps. i varis projectes fets. El seu estil musical oscil·la entre l’experimentació i l’essència  “soufull”. Ritmes atmosfèrics amb groove i influències extraterrestres. Amb col·laboració de Drap brut, ell mateix cantant en català.

 

NEW WARRIORSnew warriors

Es tracta d’un grup de joves Mc’s creat l’any 2008, en el que Dabyeke i Alkins, sobre els vinils d’en Dj Premier, començaven a plasmar les seves primeres idees i inquietuds.

Anys més tard, Danyele s’interessa per les mescles i comença a projectar els seus primers temes instrumentals com a New Warriors. El 2014 s9uneis a Habi i Sawa, creant la primera maqueta “Art of life”

 

PAPILOMA HUMANOpapiloma

Banda formada fa més de deu anys per  Kevin Spencer i Jak Albin. Es presenten al Konvent amb lDj J2d2 als plats. Amb una gran i rica varietat instrumental, que fa que sigui difícil el fet d’avorrir-se. Des dels beats més funkys, fins els temes més foscos, passant també per instrumentals old school, i l’underground  al més brut estil.

MDC – MAMIDCLIP –mamideclip

Femmce & filmmaker procedent de Berga, però resultat de connectar amb Barcelona, s’introdueix dins del món dels Mc’s. Va gravar el seu primer treball als estudis Zelahouse, al poc temps va començar a treballar amb L3s Records.

La primera referència ñes Maria De Calidad (2011) i aquest any ha editat el segon treball Kit Kat “SpanishMami”. Ha realitzat varis concerts per la zona de Barcelona i col·laborat amb diferents Mc’s.

Actualment està treballant el nou projecte amb Caoba Dealers i perfilant els primers videoclips.

AFROMATIKafromatik

Mc & Productor procedent de Castelldefels. Membre del col·lectiu RosaNorte 242 (Gavà) i recentment adherit a l’equip de L3S Records.

Presentarà alguns nous temes de la nou treball “Return to Funkever” juntament amb el productor local J2D2.

 

 

HK LONE
hkalone

Artista urbà de llarga trajectòria. A la seva esquena porta anys de concerts per tot el país, resta d’Euripa i Llatinoamèrica.

Hk Lone té decenes de cançons i un llarg llistat de videoclips. Actualment està preparant projectes amb artistes internacionals de primer nivell.

 

203d69ff-e311-4d56-934e-33f505d5e2b5

 

13567498_721199651351676_1902058580132198442_n