SWEET CHILLI – Konvent Cirk –

Futuro Pasado

– Dissabte 23 d’octubre 2021 – 20h

SWEET CHILLI presenta Futuro Pasado

Reserves: Konventreserva@gmail.com

Quan i a on col·loquem la nostra existència ?. Per què l’home s’obstina a allunyar-se del grotesc? Què amaga ?

No pretenem resoldre qüestions sinó més aviat posar en escena les eternes preguntes que durant civilitzacions han girat al voltant del nostre origen, identitat i sentit vital. FUTUROPASADO és una distopia on el camí ens porta a un espai atemporal i estrany.
Ple de contrastos naveguem entre la bellesa i el grotesc, la sexualitat i la subtilesa, la bogeria i la racionalitat. Investiguem els límits del que és humà fent convergir el terrenal i l’eteri.

COMPANYIA
La companyia neix de la necessitat desbocada de crear un llenguatge propi que contingui circ i moviment a parts iguals. Neix a Saragossa en 2018 i pretén expandir-se sense límits corporals, territorials, i escènics. Reuneix noves formes de composició i al seu torn crea un espai de pensament a través de el moviment.

La intenció de la companyia és portar el circ contemporani a teatres, sales i carrer. Cuiden la posada en escena i creen atmosferes que atrauen un públic que no busca només entreteniment, sinó també una font viva de poètica i qüestionament. Fan servir la intimitat, l’absurd i altres elements de la vida quotidiana intrínsecs. No s’amaguen darrere de màscares, son imperfectes, lletges i monstruoses. Donen veu, so i cos a tot el que ressona dins seu, des de dins cap a fora.

Instagram.com/sweet_chilli_circus_company

-Instagram personals
Instagram.com/teresamagalloncortes
Instagram.com/milki_lee

 

 

JORNADES DE SECTOR DE CIRC DE CATALUNYA 

Konvent 23 i 24 d’octubre 2021

+ INFO

El 23 i 24 d’octubre es duran a terme les Jornades de Sector de Circ al Konvent de Berga. Es tracta d’una trobada impulsada des de l’APCC, oberta a la participació de totes i tots els professionals del circ de Catalunya.

Aquestes jornades volen dur a terme una reflexió interna del sector, i ser un espai de relació per a conèixer a d’altres persones de l’àmbit del circ català i els seus projectes. L’objectiu és discutir en comú quins són els reptes i proposar plans de futur per tal d’enfortir el sector del Circ a Catalunya.

Els objectius de la Jornada són:

• Identificar els reptes actuals del sector del circ a Catalunya
• Desenvolupar un full de ruta a llarg termini per treballar aquests reptes de futur
• Reforçar la cohesió i la confiança entre tots els agents del sector

Els grans temes que es tractaran a les jornades són:

1. Polítiques públiques respecte al circ

2. Formació

3. Territori

4. Creació

Per tal de preparar els debats de l’octubre, l’APCC organitza una segona reunió preparatòria oberta el pròxim 27 de setembre a les 12h via Zoom.

Podeu inscriure-us a través d’aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5QWwlCzOzHZ7kfL4nSVBCcZyPWLnS-QzmdjNKXy-yPwkDAQ/viewform

Per a més informació escriviu a: apcc@apcc.cat.

L’artista Berni Puig ha dissenyat el cartell que difondrà aquests debats. Berni Puig és un dissenyador vinculat al Konvent i ja ha treballat per d’altres projectes de circ com Nilak o el Festivalet de Circ de Manresa.