KONVENT vs PUJAREJO

18 gener 2019 – 20:30h – 10€

HOSPITALET DE LLOBREGAT

 

Cartell: Queralt Fatal

 

 

10 Anys de SEWARD

Seward és per Konvent l’obertura a la via làctia. Un descobriment necessari per entendre la música, la societat, la cooperació i el NO A TOT i el màxim i directe AMOR VS AMOR. Gràcies SEWARD !!

El col·lectiu Seward celebra una dècada de cançons lliures, accions sonores i espectacles de tota mena amb l’estrena del seu cinquè disc, l’inclusió de noves i nous integrants en la banda i un tour de force que començarà amb 10 concerts diferents consecutius en 10 llocs diferents de Barcelona entre el dimecres 15 i el dissabte 25 de Gener de 2020.

El dissabte 18 de gener tindrá lloc una sessió d’improvisació amb artistes de diferents disciplines de l’entorn lliure de Konvent i l’escena còsmica del Pumarejo. Amb la participació de Jordi Oriol, Mireia Calafell, Martí Sales, Anna Pantinat, Pablo Vilariño, Lucy Tcherno, Ildefons Alonso, Pol Batllé, Javier Gallego Crudo, Valentina Risi, B1n0, Marina Herlop, Nico Roig i moltes més.

Seward es prepara per festejar els seus 10 primers anys de vida al Gener de la mà de les i els artistes, col·laboradors i entitats que els han acompanyat des dels seus inicis. Durant 10 dies seguits, la banda es reunirà en 10 barris de Barcelona per donar veu a les persones, comunitats, projectes i llocs que forman part de la història del grup: de les WTF Jam Sessions fins Javier Gallego Crudo, Le Cucine Mandarosso… Així com infinitat d’artistes de diferents disciplines i famílies musicals afins d’alguna forma a Seward, com Konvent Puntzero, Bacana, Gandula Discos, Foehn Records, Born Music, El Pumarejo, Ateneu 9 Barris, L’Afluent, Pájaros, Say It Loud, Absenta del Raval, Arrebato Libros, Llobregat Block Party…

El dissabte 18 de gener tindrá lloc una sessió d’improvisació amb artistes de diferents disciplines de l’entorn lliure de Konvent i l’escena cósmica del Pumarejo. Amb la participació de Jordi Oriol, Mireia Calafell, Martí Sales, Anna Pantinat, Pablo Vilariño, Lucy Tcherno, Ildefons Alonso, Pol Batllé, Javier Gallego Crudo, Valentina Risi, B1n0, Marina Herlop, Nico Roig i moltes més.

Després de quatre treballs d’estudi _Home: Chapter One (Seward, 2011), Home Was A Chapter Twenty Six (Seward, 2014), Second Two: Chapter Home (Foehn-Naim, 2015/16) y We Prefer To(Foehn-Gandula-Moorworks, 2018)_ i dues col·leccions de remixes de la mà de Foehn amb artistes com R de Rumba, Suso Saiz, Balago o Scott Solter; Seward es disposa a commemorar aquest aniversari amb la publicació del seu cinquè treball discogràfic, l’adhesió de noves i nous artistes al col·lectiu, la publicació de tota la seva discografia a Bandcamp, l’edició d’un té commemoratiu i la fundació d’un projecte musical paral·lel anomenat Cachete.

 

 

CONVIDATS I CONVIDADES A LA NIT KONVENT VS PUMAREJO:

Jordi Oriol
Mireia Calafell
Martí Sales
Anna Pantinat
David Climent
Eduard Escoffet
Pablo Vilariño
Lucy Tcherno
Pol Batllé
Javier Gallego Crudo,
B1N0,
Marina Herlop,
Nico Roig
Tarta Relena
Carlota de Carvajal
Semo
Tarta Relena,
Oriol Sauleda
Carles Viarnes

 

EL PUMAREJO

Av. Carrilet, 187 – Nau 4
08907 L’Hospitalet de Llobregat

PUMAREJO

Creado en 2015, El Pumarejo es una asociación sin ánimo de lucro basada en l’Hospitalet de Llobregat que tiene como misión la incubación de movimientos culturales emergentes, ofreciendo a creadores un espacio para desarrollarse a nivel artístico y profesional, fomentando la revalorización de las artes, el comercio justo en la cultura e impulsando la proyección y movilidad de los proyectos. Todo esto, buscando siempre participar en el desarrollo cultural de la comunidad con intervenciones específicas que promuevan el descubrimiento del arte en todas sus facetas.

 

 

PREMSA

El Periodico

Seward, de isla a archipiélago en su 10º aniversario

https://www.elperiodico.com/es/ocio-y-cultura/20200114/entrevista-seward-gira-barcelona-decimo-aniversario-7806686

 

Ara.cat

Seward celebra 10 anys d’una idea amb 10 concerts (i un sopar)

https://www.ara.cat/cultura/Seward-celebra-anys-idea-concerts_0_2381161940.html

 

Enderrock

http://www.enderrock.cat/noticia/20450/10/dies/celebrar/10/anys/seward

 

TIME OUT

 

 

NANDO CRUZ

 

Territori Clandestí RTVE

http://www.rtve.es/alacarta/audios/territori-clandesti/territori-clandesti-14-01-20-seward-10-anys-creativitat-activisme-musical/5483578/

 

Mondo Sonoro

Surt de casa

https://surtdecasa.cat/barcelona/agenda/2020/10-anys-de-seward/152042

 

Catalunya Ràdio

https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/catalunya-migdia/seward-10-anys-i-10-concerts/audio/1060484/

 

 

Barcelona Cultura

https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/seward-celebra-deu-anys-vida-deu-concerts-disc-nou

 

Betevé