RODATGE DESMUNTATGE EXPOSICIÓ PEPE SALES

15 i 16 juny 2019

 

Rodatge desmuntatge PEPE SALES

 

Dissabte 15 a partir de les 17h i diumenge 16 de juny, 2019 a partir de migdia.

Festa de clausura de la PASSIÓ SEGONS PEPE SALES.

 

Una festa happening rodatge en la que serem protagonistes i còmplices d’un film ritual on entre tots, desmuntarem el Cristo que hem plantat a Konvent i en recollirem el fruit. El film, a cavall entre el docuMental i el vídeo creació, posarà punt final a aquesta exposició que durant dos mesos s’ha pogut veure a Konvent, al Rosal (Berga).

S’aixeca l’Atlant, l’atravessem i entrem a través. La passió segons Pepe Sales va okupant les sales buides, els quadres es pengen, els textos apareixen, les cadires volen i els errors s’aplaudeixen. Acabada l’eterna (des)instal.lació, la gent baixa i reprén la festa. Agrait, el Pepe puja a l’escenari i ens tira un piropo. Riu partint-se la caixa com un místic del barroc i s’esvaeix en la festa.

Serà una energia que muntarem al revés, cap endarrere, de manera que l’expo no es desmunti ni s’acabi sinó que es remunti en forma d’homenatge audiovisual, més enllà de la fisicalitat de l’obra i del tempo real de cada dia. Hi haurà de tot inclús lloc per dormir. Només cal organitzar-se ja i venir.

Conclou la Passió desfent-se per refer-se i així, pels segles dels segles.

Seguint els senyals en les flors, lafem nolafem lafem ladesfem

Una sola incògnita per un loop real

Festa desfesta (fes-te/desfés-te) pinyol madur, ves-te’n tu.

Serà durant tot el cap de setmana, tot i que, encara no tenim concretat res. Escriviu-nos per reservar lloc per passar la nit. Konvent@konventzero.com

 

 

Idea i Sinopsis:

Audiovisual, a cavall entre el documental i el vídeo creació, que posarà punt final a l’exposició La passió segons Pepe Sales que durant dos mesos s’ha pogut veure a Konvent, al Rosal (Berga).

S’aprofita la festa de clausura (15/16 juny 2019) per filmar com la desfem.

Es convoca tothom que vulgui participar al film documental perquè despengin quadres, desmuntin focus i desfacin instal·lacions. Al final, feina feta, la nit s’allargarà ballant amb el Pepe que estarà molt orgullós de tot. Ye ye ye!

Serà una energia que muntarem al revés, cap endarrere, de manera que l’expo no es desmunti ni s’acabi sinó que es remunti en forma d’homenatge audiovisual, més enllà de la fisicalitat de l’obra i més enllà del tempo real de cada dia.

Veiem una festa per invocar al Pepe Sales qui, atent a l’invocació, mig apareix per demanar que se li munti un bon cristo en el seu honor. La gent el sap captar i es mobilitza. Seguint un stabat mater hipnòtic, van deixant la festa i es troben tot de quadres embolicats i els van pujant i penjant al lloc precís. S’aixeca l’Atlant, el travessem i entrem per construir l’exposició. Guiats per l’influxe dels potents espais de Konvent i sota la direcció conceptual del Pepe, les sales es van instal·lant de baix a dalt, per ordre, i es van completant amb llums, textos i maridatges pepístics konventuals. La passió segons Pepe Sales okupa les sales buides, els quadres es pengen, els textos apareixen, les cadires volen i els errors s’aplaudeixen. Acabada l’eterna instal.lació, la gent baixa i reprén la festa. Agrait, el Pepe puja a l’escenari i ens tira un piropo. Riu partint-se la caixa com un místic del barroc i s’esvaeix en la festa.