COPRODUCCIÓ

 Diumenge 30 setembre 2017 – Festival TNT Terrassa – 16h

quim_tarrida_web

Rebota Rebota y en tu cara explota

Agnès Mateus/Quim Tarrida

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Ds. 30 set. 16:00 Sala Maria Plans 60 min. 10,50€

L’Agnès i en Quim (Kim per naltros) van venir al Konvent per un parell de setmanes i s’hi van quedar gairebé dos mesos. Són part nostre, dels pulmons, dels peus, del somriure, del no entendre res, del ser feliç i del respirar conjuntament. Presenten el nou projecte al Festival TNT i nosaltres hi serem de puntentes i vestits de gala !!!

Ens hauria d’esclatar la vida a la cara més sovint…

Sortim a celebrar el futbol en centenars de milers. Ens mengem els plàstics que llencem a l’estómac dels peixos que ens cuinem per sopar. Ens venem els pisos i els apartaments a preus impossibles per a nosaltres mateixos i després ens manifestem contra el turisme. Els nostres amics s’han convertit en polítics i ara viuen en un despatx. Assassinem dones a raó de dues per setmana des de fa 10 anys i nosaltres encara hem de continuar defensant-nos i justificant-nos davant la gent que ens escolta. Això sí, que no falti el minut de silenci a la porta dels ajuntaments amb cada morta.

Les dones no “perdem” la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a dir les coses pel seu nom. S’ha de perdre la por a paraules com assassinat, suïcidi, mort, acudit fàcil, merda seca, metàstasi, leucèmia, calvície, grassor, gra de pus, hemorroides, caca, asfíxia, menyspreu, avortament, eutanàsia, poligàmia, ventre de lloguer, adulteri, vòmit, moc sec, colonoscòpia i amor.

Parlar de la nostra passivitat, de l’acció de les gents petites que està canviant el món a poc a poc, de la nostra deixadesa, de l’esperança que ens queda, de l’amor, del desamor, del meu despotisme que ningú no coneix i uns quants pateixen, de la violència, de la meva violència, de la teva violència…

… ens hauria d’esclatar la vida a la cara més sovint…

Fitxa artística

Interpretació: Agnés Mateus i convidats
Direcció i creació: Agnés Mateus i Quim Tarrida
Espai lumínic: Carles Borràs
Espai sonor i audiovisual: Quim Tarrida
Foto: Quim Tarrida

Una coproducció de Festival TNT 2017,  Antic Teatre i El Konvent.

 

Amb el suport de: La Poderosa, Nau Ivanow
Agraïments: Gabriela Oyarzabal, Semolinika Tomic, Bcn Props, Feminicidio.net, CUBE, Conrado i Martí Soler, a la família Konvent, Maria Mateus, Carles Fígols, Teatre La Massa (Vilassar de Dalt)

Ús de llum estroboscòpica. Ús d’efectes sonors explosius.