PROJECTE INFINIT – Oriol Sauleda i Xavier Vallverdú –

– Dijous 5 de maig 2022 – 21h

ARRIBEN AL BERGUEDÀ, a casa !!

L’Oriol i en Xavier arriben a casa. Casa seva. L’Oriol és el fill cunill que salta pels marges i de tant en tant torna al cau. A casa seva altra vegada. L’hem vist créixer i viu nu i salvatget.

Projecte infinit és un piano i poesia i música que recorrerà Catalunya i passarà pel Berguedà.

Projecte Infinit és l’ara i l’aquí, és creació crua i nua, al descobert, sense premisses establertes, sense normes, deixar que passi, traslladar-se a un camí totalment improvisat envers les interminables possibilitats de la música i la paraula. Cap concert es igual, perquè aprofiten l’energia de l’espai i de les persones que hi ha en aquell moment per crear un petit oasi. És en aquest camí on Oriol Sauleda, joglar, poeta i experimentador, caracteritzat per la seva poesia improvisada i Xavier Vallverdú polifacètic teclista de Bongo Botrako, creador del joc Cap de Colla i fundador de Coopula Editorial, es troben.

Després de deu anys d’actuacions de petit format i sense fer-ne promoció, han decidit fer un pas endavant i enregistrar el seu projecte a La Bucbonera (Caldes de Montbui). El passat 14 de febrer van encadenar 3 sessions que ara s’han convertit en un vinil de dues cares, 20 minuts per cada cara publicats pràcticament sense edició.

En PUCK, un piano de paret còsmic, i un equip de 6 persones ajuntat per l’ocasió, estaran sis dies voltant per Catalunya enfilats en una furgoneta que han batejat com a MAXS. Seran acollits en cada poble per diferents col·lectius o associacions culturals del territori (Konvent, La Clota, Mutte Cultural, Centre Quim Soler i La Petjada) i així es vol reivindicar la importància de la feina de formigueta que fan les associacions descentralitzades, per fomentar les arts als pobles.
El viatge s’anirà transmetent per les xarxes socials del Projecte Infinit, quedarà tot enregistrat i qui sap, potser en podria sortir una pel·lícula al pur estil de les road movies més psicodèliques.