POESIA ESTRIPADA

ROGER MAS / GERARD VILARDAGA / IRIS HINOJOSA / JORDI PLANA / MARTÍ SALES / NÚRIA MARTINEZ / JORDI MURILLO / MARC TRILLA / PEP RUZ / MERITXELL CUCURELLA / TONI TRASHTORNO

13 Agost 2016 – 22:00h – 5€

          Poesia Estripada és un viatge a través de la hibridació entre la poesia i diferents disciplines artístiques que es conjuren per sortir plegades a escena. Paraula, acció i devoció de la mà de quatre propostes úniques que ens faran recórrer l’emblemàtic edifici per trencar el faristol i uns quants esquemes:

gerard viLa Perfecció és feixista: És la cridòria d’un recull de poemes del berguedà Gerard Vilardaga amb la col·laboració escènica de l’actriu Iris Hinojosa, el músic J. Savagge i l’artista Pepe Ruz. Una peça dinàmica i participativa on es busca dinamitar el pànic a l’error sobre l’escenari.

Gerardvilardaga.blogspot.com

arte Recuerdos de Ceylán: El Jordi arriba i sense guants posa les mans dins la vagina de la vaca, acaricia el vedell, li busca la pota i després el treu. Una visió molt cinematogràfica dels moments de la seva vida. Jordi Murillo, a.k.a. J. Savagge és membre de 25HOMBRES. Presentarà, o no, el seu poemari auto editat, Recuerdos de Ceylán, a sobre del Land Rover del fotògraf solsoní Marc Trilla, amb l’acompanyament sonor de Pepe Ruz (Manubrio/25HOMBRES).

Circulodeamigosdejsavagge.blogspot.com

 

martí Martí Sales i Núria Martínez: Dos bombes de rellotgeria. Presentaran Alcohols, una recreació d’una sessió d’alcohòlics anònims. Textos que parlen del beure de de toes les perspectives.

Dos dels millors rapsodes contemporanis estrenaran un espectacle sobre l’alcohol i la poesia. Martí Sales (Barcelona, 1979) és traductor, músic i poeta, autor de llibres generacionals com ‘Dies feliços a la presó’ o ‘Principi d’incertesa’, acabt de publicar, i de discos que han marcat una època amb la seva banda Els Surfing Sirles. Núria Martínez Vernis (Barcelona, 1976) és de les poetes més originals i punyents gràcies a obres com ‘Deix on dir’ o ‘Quantes mentides fan una sola veritat’.

 

roger mas d Roger Mas i Jordi Plana: Pornografia visual. Un espectacle visual, musical i poètic referit a Verdaguer i revisat per Jordi Plana (imatges) i Roger Mas (veu i guitarra). L’estètica i el bon gust està garantit.

 

merit toni
 Meritxell Cucurella i Toni Trashtorno: Paraula, so, esquemes que es trenquen i vibració.

Combinació curiosa la que surt d’aquesta unió. Per un costat Meritxell Cucurella-Jorba, poeta, dramaturga, traductora, “potser performer” i activista poètica., dolça però temible i per l’altra banda Toni Trashtorno, provinent del so, de l’aritmètica estranya. Un binomi originat al Konvent i que presenten en exclusiva.

 

Cartell i direcció: Gerard Vilardaga