EL PETIT DE CAL ERIL

1 vi 1 disc 1 exposició –

VICTÒRIA VINS GIRONELLA –

Dijous 2 de setembre 2021- 20h

PRESENTACIÓ EN EXCLUSIVA DE N.S.C.A.L.H (No sabràs com acabarà la història) d’El Petit de Cal Eril

Reserves:  victoriavinsgironella@gmail.com

 

El Petit de Cal Eril presenta en exclusiva a Victòria Vins de Gironella, el vi que acompanyarà el  disc N.S.C.A.L.H (No sabràs com acabarà la història). Escoltarem en primícia el nou vinil del grup i estrenarem l’exposició Música Callada de Marc Cuscó, a partir de l’obra poètica d’El Petit de Cal Eril.
Art, música i vins naturals es troben en aquesta especial proposta que combina les facetes de Konvent i Victòria Vins Gironella, des d’on es difon la passió per la música, la cultura, els bons vins i la bona gent.

 

EL VI

No sabràs com acabarà la història és un vi natural realitzat per Jordi Llorens amb la col·laboració de la banda d’El Petit de Cal Eril.
Es tracta d’un vi sense sulfits no afegits i elaborat 100% amb Trepat.
El Celler Jordi Llorens, Blancafort està situat a La Conca de Barberà.
Els seus vins es distribueixen per tot el món i es troben als millors restaurants (Celler de Can Roca, Noma Copenhagen…) però el Jordi defensa un celler on es valora per sobre de tot un producte de màxima qualitat a preus súper-ètics.
Defensa amb estima la terra, l’ecologia i crea, com diu ell, “naturalment vi”. Un vi sincer, creatiu i autèntic com ell mateix.
Disseny de l’etiqueta Edu Vila Serra

 

EL DISC

N.S.C.A.L.H (No sabràs com acabarà la història) és el nou disc que s’escoltarà en exclusiva en vinil al Victòria Vins. Es tracta d’una audició que acompanyarà la descoberta del vi natural.
El disc contindrà nou cançons i es posarà a la venda el proper 17 de setembre 2021.
El disseny de la portada és un oli sobre tela pintat per l’artista David de las Heras.

El nou treball ha estat enregistrat a Casafont, un estudi de muntanya al Solsonès, i ha estat produït pel propi grup, format per Jordi Matas, Artur Tort, Dani Comas, Ildefons Alonso i Joan Pons.

Fins ara s’han avançat tres de les cançons que formaran part del disc: “Cauen les estrelles” (audioYoutube), “Non tornerai” (audioYoutube) amb la col·laboració de Valentina Risi, artista de Konvent  i “Cap a tu” (audioYoutube).

El Petit de Cal Eril, liderat per Joan Pons, és una formació amb un estil musical entre el folk-rock i la psicodèlia. Va començar la seva carrera l’any 2007 i des de llavors ha publicat set discos de llarga durada.

 

L’EXPOSICIÓ

El vi i el disc s’acompanyen de la mostra de de fotografies de 35mm i color,  a partir de l’obra poètica d’El Petit de Cal Eril.
L’exposició fotogràfica  “Música Callada” de Marc Cuscó, director, editor i productor d’Escafior Films.
La música emmudeix, però no s’esgota. Es manté vibrant en les imatges. Ressona en elles. És capaç de recollir allò no verbalitzable, allò inefable.
Les lletres de Joan Pons no pretenen explicar el món, sinó que se sorprenen que el món sigui. Contempla meravellat els enigmes de la naturalesa, els misteris d’allò sagrat.
Una coberta de núvols enmig de l’oceà, una estela de foc escolpida al cel, un banc de boira que t’encega.