MIQUEL SERRA en concert

Dijous 17 de novembre 2022 – 11h 

MI+++QUEL SERRA EN CONCERT !!

Dijous 17 de novembre a les 21h súper i especial concertàs de MIQUEL SERRA !!

VICTÒRIA VINS – reserves limitadíssimes: victoriavinsgironella@gmail.com

Ens enlairem cap amunt i gairebé ens passem la fina línia del cediu el pas. Tenint en compte que no sabem utilitzar ni dos segons de cada paraula per dir, com si no hi hagués dingú, versió i petó des del Berguedà. Tot afegit d’un vi mallorquí i discurs que ens aferra i explica on som i tot el que ens boireja i captiva.

Que a Mallorca hi passen coses i massa sovint molt interessants és una evidència. D’en Miquel Serra ens enamora aquesta actitud fora de camp on s’hi ens enreden cantautors i pop britànic.

Ell enllaça treball rere treball, del que escriu per ser mostrat i del que descarta i revisa i ens regala més tard en cançons senceres.

Dijous 17 al concert de Miquel Serra hi afegim el vi mallorquí Novetat Total (2021). @an_der_go Únic i difícil de trobar. Delicatessen de poca producció i de la mà de l’apreciat Eloi, responsable i creador de Sistema Vinari, membre de la família 4Kilos vinícola.

Novetat Total 2021 maridarà dijous el vespre. De Felanitx fins aquí. Nosaltres pensem en l’Eloi, en Miquel ens parla de l’Eloi, el truquem i provoca que això passi.

Fàcil, ràpid, atrevit, directe, sense embuts i poques pretensions.

De l’Eloi en sabem:
“Dramaturgo irlandés que abandonó a dos familias, se cambió de apellido y empezó a hacer vino”

“Sexador de pollets indonesi, es va gastar 5000 euros canviant-se l’orientalisme, i ara fa vi a Mallorca amb accent del la 5a provincia”

És adequat i en som aigua de maig i fem voltaretes amb els ulls d’amor i risc passional. We loff