JOIA D’EN FERRAN PALAU

– Dijous 20 i 27 de gener 2022 –

Victòria Vins Gironella / Espai Santa Eulàlia Gironella

JOIA DE FERRAN PALAU

20/01/22 – VICTÒRIA VINS GIRONELLA – A PARTIR DE LES 19:30H 

Aquests son els primers regals de l’any de VICTÒRIA VINS GIRONELLA !!!
Arriba JOIA d’en Ferran Palau

Dijous 20 de gener a partir de les 19:30h
Audició exclusiva del disc JOIA amb la presència d’en Ferran i únic punt de venda d’entrades pel concert pre-estrena de JOIA dijous 27 de gener a l’Espai Santa Eulàlia de Gironella.

FERRAN PALAU: Va arribar la primavera i les amigues del @konventzero em van convidar a fer un concert acústic en una preciosa carpa de circ a Cal Rosal i de manera inesperada, durant la prova de so, em va sortir la llavor de la cançó Joia. Durant el camí de tornada a casa, conduint, em va sortir la frase “Per fi el que em fa feliç ho tinc i vaig mar endins” i tot va començar a agafar sentit.

I així va ser com va néixer JOIA, un petit àlbum amb un videoclip del col·lectiu Òrbita @heyorbita que traça una línia entre l’univers de les sectes i la gran família que tinc al voltant i que tant m’estimo. Especialment a les artistes que he estat produint, els músics que m’acompanyen i a @louise____sansom @anatomicaant  @cl.arafaura i Maria, les dones que hi ha darrere de Hidden Track.

Les reserves per l’audició s’han de fer enviant mail aquí: victoriavinsgironella@gmail.com

Les entrades es poden trobar al VICTÒRIA VINS GIRONELLA a partir del dia 20/01/21

 

27/01/2022 – ESPAI SANTA EULÀLIA GIRONELLA – 20H

Pocs artistes dominen el llenguatge de la sensiblitat i l’emoció com Ferran Palau. El seu minimalisme pop ha anat creixent en profunditat disc rere disc, per trobar el seu propi territori a l’escena alternativa amb una personalitat única.

Una pre-estrena del disc molt especial, acompanyat en directe per Iris Deco + Carlota Flâneur + Twin + Anna Andreu + Maria Espinosa + Maria Hein + Yudi Saint X + Valentina + Louise Sansom + Anna Romeu.

L’Espai Santa Eulàlia de Gironella és la preciosa i antiga església de Santa Eulàlia de Gironella té el seu origen a mitjans del segle XIV i al llarg dels sis segles d’història ha sofert innumerables canvis d’ús. El 1971 l’Ajuntament de Gironella recupera l’edifici en un estat precari de conservació després de la cessió de l’antic propietari ja que no podia assumir-ne el manteniment. L’any 2016, degut al mal estat de l’edifici i a la falta d’instal·lacions i serveis, es requereix una reformulació de l’espai per a desenvolupar activitats culturals vinculades a les arts escèniques, especialment la dansa, música i poesia. Aquesta actuació forma part d’un programa de recuperació d’edificis existents impulsats per l’Ajuntament de Gironella.

 

Fotos: @silviapoch @konventzero
Vestuari: @savuafaire
Disseny: @somcoure
@hiddentrackrecords
Col·labora @ajgironella

Reserves audició disc: victoriavinsgironella@gmail.com