Gabriel Vidanauta + Ana Rossi

– Diumenge 29 Novembre 2020 – 18h

Ana Rossi

Cançons populars d’Argentina, Brasil, Veneçuela, Uruguai en fresques versions s’entrellacen amb peces de collita pròpia per compartir i degustar música, paisatges llatinoamericans i paraula. El directe d’Ana Rossi amb la guitarra és una delícia per la seva profunditat, la seva alegria, la seva frescor intensa i la seva complicitat propera.

 

Reserves: konventreserva@gmail.com

 
 

Gabriel Vidanauta

Gabriel Vidanauta és un cantautor estrany, bateria i productor. Les seves cançons parlen una miqueta prop de l’ésser humà, el deixar anar, els amors, els poliamors, anar al dentista, menjar-te als teus fills, la calma … Sempre des d’un lloc de transcendència lleugera i excentricisme mig forçat mig genuí. I amb accent canari.
Instagram   /  Video

 

 
 

Kançó:

Ens sentim part de la cultura i del seu compromís. Engeguem el nou cicle de veus Kançó, per gaudir íntimament de les curtes tardes del diumenge a la llar de foc.
Cinc diumenges amb una fina selecció de veus que procedeixen de Barcelona, Mallorca, Madrid, Xile, Argentina i València amb les quals hem volgut saltar els marges, escollint aquelles propostes que no trobareu fàcilment en els circuits convencionals.
En aquesta ocasió volem donar valor a les veus, diverses en forma i el contingut, però amb el compromís de la cultura com a factor comú i articulador del cicle. 
Us proposem unes propostes arriscades, valentes i, com sempre, directes a la jugular.

konventreserva@gmail.com /  Aforament molt limitat.

Premsa:

17/11/20 – UNDERGROUND.CAT

Kançó, cinc diumenges de veus al Konvent

17/11/20 – SURT DE CASA

Cicle Kançó