FORMACIÓ MÓN DIGITAL

5 i 6 de maig 2018 A càrrec d’Edu Comelles

 

 

TALLER D’AUTOGESTIÓ:

Un taller per aprendre a autogestionar-se a la selva de les arts

Aquest és un taller pensat per oferir eines bàsiques a qualsevol persona amb un perfil creatiu i professionalitzar la seva tasca com a creador, dissenyador, músic… a través de l’ús de les tecnologies i plataformes digitals.

El taller està dividit en dues parts, una primera centrada en la nostra identitat digital (pàgina web, xarxes socials, comunicació online…) i una segona part centrada en el dia a dia del creador autònom. Els continguts del taller estan especialment dissenyats per dotar d’eines als creadors que comencen a difondre el seu treball a través de la xarxa i utilitzin les noves tecnologies per professionalitzar-se.Alhora s’exploraran els aspectes laborals del món de la cultura amb exemples pràctics i s’oferirà una mirada crítica a les situacions de precarietat i instruments per sobreviure-hi.

En general, el taller establirà una forma de fer coherent, conscient i combativa per encarar el complex món de la cultura, la seva inestabilitat i incertesa.

Edu Comelles és creador sonor, músic i gestor cultural. Actualment es troba involucrat en diversos projectes musicals, sonors, expositius, curatorials o educatius.

La seva obra s’ha pogut veure i escoltar en centres d’art com el Reina Sofia de Madrid, LABoral de Gijón, Tabakalera (Donosti), Espai Rambleta, Bombes Gens a València; El Pati a Amposta; CCCB, Caixaforum o Arts Santa Mònica a Barcelona, ​​la seva ciutat natal. Les seves composicions han sonat al voltant del món en certàmens com Ars Electrònica a Àustria, el Festival Tsonami a Xile o al MAMM a Medellín Colòmbia entre molts altres.

Des de l’any 2007 dirigeix ​​Audiotalaia una plataforma digital o netlabel dedicada a la formació, edició, producció i difusió de música experimental i art sonor sota llicències Creative Commons. Cada estiu, aquesta plataforma organitza el Summer Camp una trobada internacional de joves artistes sonors que té lloc a l’interior de Catalunya.

Al seu torn, Comelles és Doctor en Belles Arts, Màster en Disseny de So per la Universitat d’Edimburg i Màster en Arts Visuals i Multimèdia per la Politècnica de València. Al costat de Fernando Ortuño i l’Escola de Superior de Disseny de València desenvolupa un projecte d’investigació que planteja models expositius per a l’art sonor i les músiques experimentals.

Horari:

Dissabte 5 de maig: 11.30 a 13.30h i de 16.00 a 19h

Diumenge 6 de maig: 10: 30 a 13.30h.

Inscripcions i més informació:

formaciokonvent@gmail.com

646294350

http://konventzero.com/

http://www.educomelles.com/