ASADO FINLANDÈS

DISSABTE 18 FEBRER 2017

                  A Konvent, durant el mes de febrer, queda cobert d´una fina capa de gebre que ens transporta directament a Finlàndia, amb les seves extenses planúries denses i infinites, recordant-nos que aviat el fred s’acaba, amb tota la poesia, calçotets nets i que anem directament cap al bon temps. Què millor que celebra-ho fent un ASADO FINLANDÈS.

Courem carns del Berguedà a l’estil dels Asados mítics de les regions d’Argentina i de l´Uruguay amb el gran mestre asador Esteban Hinnox. Llenya al foc, bona brasa i amb moltes hores courem peces de carn que habitualment no mengem i per rematar-ho ho acompanyarem amb verdures a la brasa i les típiques salses per amanir-ho.

Us recordem que tots els actes populars que fem al Konvent, ens serveixen per finançar el nou espai dedicat a les arts escèniques.

A partir del migdia, arribada i vermut amb la selecció musical amb Sergi Montaner i Xavi Ribera. Llavors, quan l’asado estigui a punt, menjarem.

A les 17:00h començarem amb una d’aquelles propostes que tan ens agrada, les fusions i les provatures amb JAVIER OLAIZOA a la Txalaparta + extres.

Plat d’asado amb les guarnicions, pa amb tomàquet, postres i vi per 20€.

Podeu fer les vostres reserves a través de konventcuina@gmail.com

 

CsERxjpWgAA61H-

PROPERES PROPOSTES:

11/03/17 – ARROSSADA AMB EL PETIT DE CAL ERIL

25/03/17 – FESTA PRE-INAUGURACIÓ KONVENT 2017 AMB PUTAN CLUB (França)

01/04/17 – INAUGURACIÓ KONVENT 2017 CULTURA

 

maria comaFoto: Maria Coma