VI VEU VICI – Encuentro de cantantes estratosféricos, cocina subterránea y deportes acuáticos

Sábado 22 de agosto 2020 – 20:30h

Ana Rossi, Pol Battle, Meritxell Neddermann, Adriano Galante, Lucía Fumero i Ferran Savall.

konventreserva@gmail.com

VI, VEU, VICI
Trobada de cantants estratosfèrics, cuina subterrània i esports aquàtics amb Ana Rossi, Pol Battle, Meritxell Neddermann, Adriano Galante, Lucía Fumero i Ferran Savall
Imagina sis cantants al mateix temps en un escenari d’herba i flors sota els arbres de jardí del Konvent, un vespre d’agost amb unes copes de bon vi, lluny de la xafogor i amb la millor companyia.
Són sis veus universals, properes i molt diferents entre elles, que es troben per primera vegada per a compartir cançons, escoltant-se, conversant, amb possibles col·laboracions improvisades i altres animals salvatges.
Una roda de veus que avança sense pressa fins la nit, cançó rere cançó, partint de la imaginació col·lectiva des del fet de compartir el moment com a acte revolucionari i cap a un construir comú amb la força de la dinamita i la calidesa familiar d’una casa.
20:30 — Konvent Puntzero — 22 d’agost de 2020 — 10€ — Reserves: konventreserva@gmail.com

Diuen que l’Ana Rossi li van dir que…

“Aprovecho a contarte algo que me pasa con tu decir y es que haces, ya en tu forma coloquial de expresarte, un uso del idioma muy abierto, diríamos con cierta “cosmopolitez”. Usos que no son enteramente españoles o de por aquí. Pero fluyendo entre un punto y otro livianamente, con creatividad y muy hermosamente por cierto”, Armando Pereira, Clarín.

Diuen que el Pol Batlle és més que…

“Un final i un principi. Deixant enrere, sense oblidar-ho, l’imaginari artístic i sonor de Ljubliana & The Seawolf, comença una nova història que és un cant a la vida que sembla pausada. Pausada perquè així ho creiem, però en realitat continua florint amb totes les seves conseqüències.
Un projecte que s’anirà desgranant pas a pas, sense límits. Més pausat i elaborat amb un imaginari extens i filosòfic que permet realçar una música més concisa i bucòlica. Una intimitat consumada, la màgia de l’hàbit i la poesia del gest”, Vida Records.

Diuen que la Meritxell Neddermann…

“Juga amb la música i demostrant la seva versatilitat experimentant amb l’impressionisme vocal i pianístic, el gòspel, el clàssic, el pop i el soul, entre d’altres gèneres musicals”, Jordi Bianciotto, El Periódico. ‘In the backyard of the castle’ es su primer álbum como solista, lleno de música serena, magnética y sensual”.

Diuen de l’Adriano Galante que la…

“First time I saw/heard Adriano Galante from Seward, he was, alone, mesmerising a whole audience of 3000 with only a guitar and his incredible voice & lyrics. There was no escape: you could just wanted to die – or at least quit doing music for kebab’s selling. I do hate kebab: so I went on my miserable way. Adding that if Galante was born in 1490, he would never had need any record labels but Lorenzo il Magnifico would have dream to give him mountains of gold & blow-jobs. Because being an artist is a choice that is at first at an essential level: either one chooses to express the conservative structures of society and one is content to be a robot between the Hands of Power, or we address to the progressive components of this society in an attempt to establish a revolutionary relationship between art and life”, François R. Cambuzat, Putan Club, Ifriqiyya Electrique, Machine Rouge, Trans-Aeolian Transmission, L’Enfance Rouge.

Diuen de la Lucía Fumero que és…

 “Pianista y cantante, nacida en Barcelona. Por sus raíces en Argentina, su música siempre ha estado muy ligada al folclore suramericano, que se transforma y consolida a través del clásico y el jazz”, Mirta Giró, Vogue Spain.

Diuen sobre el Ferran Savall que…

“La seva característica essencial és una marcada espontaneïtat a l’hora de cantar: la seva música és fruit del moment i de l’emoció justa, de la seva manera de ser i dels recursos amb els quals compta en aquell precís instant. Les seves interpretacions són sempre úniques i irrepetibles, ja que construeix el seu univers musical en la improvisació, en la música que neix filla de l’espai on es troba i de l’ambient i la gent que l’acompanyen. És per això que és amic d’actuar en espais oberts i improvisats, en cercles íntims on també el públic participa en la creació de l’atmosfera d’on emergirà la seva veu en cant”, Manuel Forcano.