1a Fira de Vins Naturals – VICTÒRIA VINS Gironella –

Dimecres 16 de juny 2021 – a partir de les 18h – 

 

PAPIL·LA FEST

         Des de VICTÒRIA VINS Gironella, encetem les propostes/accions per explicar i aprendre del coneixement i la riquesa cultural del vi.

PAPIL·LA FEST és la primera fira de vins naturals, menjars informals i persones singulars. Per aquest motiu ens acompanyem de persones que tracten el vi com una sensibilitat i expressió, com un paisatge i una interpretació. Allunyats del concepte producte.

Som uns i unes mitòmanes i ens agrada, perquè gaudim de la gent que ens explica i se’ns apropa des del respecte i la passió. Enamorem-nos.

La fira començarà a les sis de la tarda i podreu gaudir de degustacions de tot tipus, de la mà:

 

JAUME JORDÀ

“Tinc una motivació personal: donar valor a productes que m’apassionen. Entendre’ls, apreciar-los i explicar-los al món des del mateix respecte, amor i emoció que sento al descobrir-los”

Jaumejordà.com

POL TURULL

Sensible, discret i professional sommelier. Coneix la delicadesa i la tracta i et tracta de la mateixa manera. Una joia que volem tenir a prop. Representarà vins de proximitat i amb molt discurs.

 

EDUARD FINESTRES

L’Eduard porta el vi a l’extrem de la curositat. Amable i punk, sensible i contundent. El seu ampli bagatge a l’entorn de la gastronomia el fa coneixedor, savi experimentador i respectuós.

Corpusberga

 

Coordinació Papil·la: Júlia Faura i Joan Perramon.

Reserves: victoriavinsgironella@gmail.com **  664336167

Cartell: David Chia

VICTORIA VINS