3a Fira de Vins Naturals – VICTÒRIA VINS Gironella –

Dijous 21 d’octubre 2021 – a partir de les 18h – 

 

PAPIL·LA FEST

        Tercera proposta marciana des de la terra dels vins naturals. Llunes i terres i galàxies còmodes i incòmodes. El món gira i nosaltres ens envoltem de totes les persones terrícoles boniques. Mapajar, mostrar i conèixer l’entorn i la forma d’entendre els vins i als productors locals és la intenció de Papil·la Fest.

SICUS

SERPS

ANNA PUJOL

 

Marc Fuià, Serps (Sidra)

Comença a fer sidra el 2019 arrel de la influència dels seus anys a UK i de descobrir que no hi havia gairebé sidra en una terra amb tantes pomes com és la província de Girona i Catalunya. La cosa va arrencar en un garatge per a familiars i amics i al veure la bona resposta es va focalitzar en la investigació d’aquest projecte. Actualment fa sidres addictives i originals amb pomes de diferents territoris catalans (Empordà, Garrotxa, Cerdanya), algunes d’elles combinades amb altres fruites i també amb fruits i flors recol·lectats de boscos catalans. Son tot sidres naturals de mínima intervenció, sense llevats ni sulfits afegits i seguint el mètode ancestral, obtenint així una subtil bombolla natural. Totes elles embotellades i desgorjades a mà.

Instagram.com/serps.sidra

 

ANNA PUJOL (Vins)

L’Anna, barcelonina d’origen, era consultora informàtica d’una multinacional gran fins que va decidir fer un canvi. D’allà va obrir una botiga especialitzada de vins, va treballar al celler del Marco Abella i actualment és tècnica de les vinyes i sommelier de la Denominació d’Origen d’Alella, controlant així la qualitat i la traçabilitat de les varietats i els diferents vins. Aquesta DO la composen 7 cellers i 50 viticultors. L’Anna vetlla per respectar la professió de tots aquells que es dediquen al món del vi, cuidar els viticultors i viticultores i els diferents processos d’elaboració dels productes, fomentar canvis a la DO i descobrir el per què de tot plegat.

Instagram.com/apujolpr

 

SICUS. Eduard Pie (Vins)

Sicus és la manera com l’Eduard Pie interpreta la viticultura i els vins que neixen d’aquesta. Una filosofia que pren consciència de la importància d’expressar el terrer en un aliment tan dependent i interrelacionat amb la terra com és el vi.

Amb el mar a tocar i l’altitud de les muntanyes retenint la frescor, el Massís de Bonastre (zona muntanyosa que s’interposa entre les planes de l’ Alt Camp i el Baix Penedès) és un lloc privilegiat i a la vegada un clar exemple del que és un paisatge mediterrani.

Instagram.com/sicus.edv

 

Cartell: David Chia