NEUS BALLÚS – TALLER DE CINEMA –

Direcció de no actors

– Diumenge 12 de setembre 2021 –

TALLER DE CINEMA AMB Neus Ballús , DIRECCIÓ DE NO ACTORS

Diumenge 12 de setembre 2021 –

El cinema d’allò real comparteix amb altres disciplines artístiques l’afany de retratar amb la màxima autenticitat i honestedat la persona que tenim al davant. Això, però, com bé sabem les cineastes, fotògrafes, escriptores o pintores, no sempre és fàcil. 

Les persones que tenim al davant -com nosaltres mateixes- ens anem fabricant màscares, patrons de comportament, per tal d’ajustar-nos a les expectatives dels demés. I és que, en definitiva, el desig íntim de l’ésser humà és sempre el mateix: ser acceptat, volgut, estimat.

En un taller experimental posarem en pràctica diverses tècniques i dinàmiques de direcció de no actors per tal d’ajudar el nostre personatge -i a nosaltres mateixes- a generar una atmosfera segura i de confiança, a combatre les pors i a treure’ns les màscares per aconseguir mostrar-nos tal com som.

Dirigit a:
– creadors/es de qualsevol disciplina que treballin el retrat
– actors/actrius que vulguin experimentar noves metodologies
– professionals de qualsevol disciplina que vulguin treballar la seva comunicació pública

12 SETEMBRE 
DE 10-19H DINAR INCLÒS
Inscripcions i informació: Produccionsmagnetica.org
La directora, guionista i productora molletana Neus Ballús acaba de presentar el seu tercer llargmetratge, Sis dies corrents, a la secció oficial del Festival de Locarno, esdeveniment que cada agost porta una interessant selecció de films a la Piazza Grande de la localitat suïssa.