MARIA JAUME en concert Kançó

– Diumenge Novembre 2020 – 18h

 

XXII/Nov – Maria Jaume

Fa pocs dies escoltant la ràdio vàrem descobrir aquesta gran cantautora mallorquina i ens va enamorar. Des de llavors hem demanat i pregat als àngels més marins de la mar mediterrània i universal, que ens la portés a fora mar i així deixar-nos encisar pel més dolç del món mundial. La Maria ens agrada molt i dins del festivalet de veu Kançó, hi té una lletra gran i majúscula.

El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d’identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que es presenta amb un grapat de cançons pròximes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents, amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, sempre amb un regust mediterrani. Guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9, ara presenta el seu primer àlbum, “Fins a maig no revisc”, produït per Pau Vallvé.
Reserves: konventreserva@gmail.com

Kançó:

Ens sentim part de la cultura i del seu compromís. Engeguem el nou cicle de veus Kançó, per gaudir íntimament de les curtes tardes del diumenge a la llar de foc.
Cinc diumenges amb una fina selecció de veus que procedeixen de Barcelona, Mallorca, Madrid, Xile, Argentina i València amb les quals hem volgut saltar els marges, escollint aquelles propostes que no trobareu fàcilment en els circuits convencionals.
En aquesta ocasió volem donar valor a les veus, diverses en forma i el contingut, però amb el compromís de la cultura com a factor comú i articulador del cicle. 
Us proposem unes propostes arriscades, valentes i, com sempre, directes a la jugular.

konventreserva@gmail.com /  Aforament molt limitat.