1 vi 1 disc 1 exposició –

VICTÒRIA VINS GIRONELLA –

Dijous 18 de novembre 2021- 19:30h

PRESENTACIÓ EN EXCLUSIVA DE BRUTALISMES de LA SENTINA

Reserves:  victoriavinsgironella@gmail.com

La Sentina

La Sentina són l’Albert Girons i l’Ildefonso Alonso. La Sentina ha estat sempre el vehicle creatiu de l’Albert en el qual van pujant i baixant passatgers que l’ajuden a matisar, enriquir i fins i tot frenar els seus impulsos creatius.

El 2006 l’Albert Girons (aka La Sentina) obre un myspace amb aquest nom per penjar-hi les cançons que componia i gravava. Tres anys després autoedita el primer EP Somatismes (2009). Indian Runners ha publicat els seus dos LP: Falconades (2012), Llobregat (2016) 2013-2015 (2019).

Ara La Sentina torna a treure cançons escrites per l’Albert amb l’ajuda un cop més de l’Ildefonso Alonso. Brutalisme és el títol del nou disc, seguint els principis de l’arquitectura brutalista: geometria impactant i elements estructurals a la vista. La il·luminació focal damunt la bateria i la guitarra potencia l’escolta. Els oients reben els textos a fi que puguin endinsar-se en les emocions que desencadena un món incontrolable, i que la música intenta convertir en curosos moviments de tai-txí.

Instagram.com/lasentina/     Theindianrunners.com