Konvent 2017

28 GENER / 25 FEBRER / 11 MARÇ

 

         Benvinguts a casa, al cel, al poble i al berguedà.

Som cultura, territori, gastronomia i tot el que faci falta ser. Defensors del nostre espai, molt. El 2016 hem tornat a tocar el cel, posant el Konvent al mapa del país i territori. Allunyats de les filosofies més arcaiques i estimant les nostres arrels.

Tornem en breu, amb aquesta alegria i il·lusió que ens caracteritza. Konvent tanca el 2016 amb l’elegància i el sentiment de feina feta. Un any en que ens hem sentit encara més propers i hem refermat el nostre discurs amable, amb criteri i contundent. La cultura a casa.

El 2016 l’hem presentat com una mostra mensual. D’abril a desembre. Ens ha quedat un llistó alt, molt, però que ens dóna encara més força per configurar el nou any 2017, on no hi faltarà la marca de la casa: Passió i admiració per la Cultura, Territori i Patrimoni.

Gener, febrer i març Konvent tanca com cada any, per reformes, preparació i cocció de noves fórmules, programació i sobretot admiració a l’art i a casa. Oferirem únicament una proposta mensual durant aquests tres mesos i engeguem de nou l’1 d’abril 2017 !!!

DATES OBERTURA MENSUAL KONVENT

28/01/17 – CALÇOTADA MARIKA BALCANS

25/02/17 – ASADO ROCKABILLY

11/03/17 – ARROSSADA

Foto: Pemi Serarols