Yvana Ray Singh + Súper Gegant + Clàudia Arisó -En Concert-

26 i 27 octubre 2019 –

– Fira del bolet – CAL ROSAL –

 

Ja sabeu com ens agrada mostrar-vos el Berguedà i especialment casa nostra.

És per aquest motiu que estem més que contents i contentes de presentar-vos la festa del bolet, amb la col·laboració de l’ajuntament d’Olvan, i així us oferim tot un cap de setmana d’actes lúdics, formatius i culturals !!

 

▶️DISSABTE dia 26: Tot el dia Exposició micològica (Local social) i a partir de les 17 h a la zona del Mercat del Bolet ambientació i art a càrrec del Konvent i Tapes del Restaurant Sol i Cel (la barra a càrrec del Konvent).

16:30 – 18:30h IVANA RAY SINGH (Electrònica infantil)

19:30h  SÚPER GEGANT (Pop noize)

▶️DIUMEMGE dia 27: A les 9 del matí esmorzar popular. A les 11 exhibició ball en línia i Taller de conserves de bolet a càrrec de Casabella Natura (Local Social). De les 11 a les 14 h jocs tradicionals per la mainada i Tapes del restaurant Sol i Cel (barra a càrrec del Konvent).

12:00h  CLÀUDIA ARISÓ (Versions)

 

 

 

IVANA RAY SINGH

Dissabte 26 d’octubre 2019 – de 16:30 a 18:30 h

ELECTRÒNICA INFANTIL

Ivana Ray actualment es troba immersa en el seu propi projecte musical, a més de conrear altres facetes com el vídeo art o la pintura mural. El 2018 inaugura el Sónar oferint un conjunt de sons meditaris i lisèrgics, inspirats a parts iguals pels somnis, la psicodèlia dels 60, l’alquimia i els rituals de màgia.

Figura clau i agitadora incansable de l’escena subterrània de la ciutat condal, Ray Singh va ser cofundadora i directora de l’associació i centre cultural Magia Roja, amb base al barri de Gràcia, en el que es podien veure els concerts i actuacions d’alt voltatge ruidista i experimental més importants de l’escena nacional i internacional. Ivana és també la ment pensant en detriment d’A Love Supreme –plataforma i festival de música sempre amb tendència dalt risc i avantguarda– i ha participat activament a l’organització de Gràcia Territori i al festival LEM.

 

 

SÚPER GEGANT

Dissabte 26 d’octubre 2019 – 19:30 h

POP NOIZE

¿Cançons entre soroll o soroll entre cançons? Súper Gegant són cançons directes i contundents. Melodies pop embolcallades per hammonds, sintetitzadors i sobretot guitarres. En el seu repertori s’hi poden entreveure les influències de grups com The Velvet Underground o The Jesus and Mary Chain.
L’any 2013 van editar el primer disc, que va costar 33 anys de fer i que és ja un disc mític de l’escena independent catalana. El 2014 van ser el grup revelació de l’any per la revista Enderrock i van passar per escenaris tan singulars com el popArb i el Faraday.
Ara, sis anys després d’aquell “Camina i Oblida” tornen amb el seu esperat segon disc “Una casa als aiguamolls”, un àlbum més lluminós en què la banda amplia el seu terreny de joc i es mira més de cara les seves cançons.

 

 

 

CLÀUDIA ARISÓ

Diumenge 27 d’octubre 2019 – 12:00 h

POP VERSIONS

Berguedana i amb una veu que fa tremolar.

Clàudia Arisó s’ha passejat ja per molts escenaris amb el seu interessant repertori de versions variades.

 

ORGANITZA:

Ajuntament Olvan