BERGANALE – Festival de curtmetratges d’amor i sexe

Dissabte 17 d’agost 2019

 

BERGANALE – Festival curtmetratges de sexe i amor

 

Konvent

17 d’agost de 2019

BLOC 1 – Horari 18:00 a 19:30

BLOC 2 – Horari 20:00 a 21.30

BLOC 3 – Horari 22:00  a 23:30

Un bloc 5 € // abonament 3 blocs 12 €

Places molt limitades.  Reserveu a berganale@gmail.com

Informació curts seleccionats:  Berganale.com

 

 

La Berganale és un festival de curtmetratges d’amor i sexe.

La Berganale posa el focus en la diversitat i en la subjectivitat i rescatar algunes peces que malgrat la seva qualitat artística, no haguessin tingut un ampli recorregut a festivals. També proposa nous directors i directores, que amb els seus films destaquen per la seva qualitat i innovació. En contraposició al nom del festival, temes com la masturbació femenina, les relacions materno-filials, el transgènere i l’humor estan presents a molts dels curts que projectarem. Ens agrada el risc, la ironia, la subversió, la bogeria… A través del cinema, en companyia dels directors i directores, volem trobar noves maneres de representar dins del format audiovisual, els conceptes de l’amor, el sexe i les relacions humanes amb l’objectiu de trobar nous camins ja sigui a nivell de contingut com de format.

 

 

Es podran veure una selecció de 14 curtmetratges de diferents nacionalitats i estils. Selecció en la qual es combinen: projectes documentals, d’animació, de ficció amb una narrativa més clàssica o fins a l’experimental oferint nous formats cinematogràfics a través del llenguatge de les xarxes socials i l’internet.  

 

 

 

El festival comptarà de tres blocs de curtmetratges  d’una hora amb una pausa de 30 minuts entre cada bloc. El primer bloc tindrà inici a partir de les 18:00 de la tarda. Al llarg del festival podrem veure curtmetratges com Adalamadrina, dirigit per Carlota Oms, en el que una noia que està disposada a fer el que calgui perquè el seu profesor de gimnàs li llepi un pit, a Te busco en todos de Celia Giraldo, el cas d’una mare que lloga l’habitació del seu fill a un jove i es confonen els seus sentiments, The Eddie’s d’Angelo Madsen, el director trova homes a craigslist i els grava masturbant-se amb una pistola, fins a Piedad de Naya Pascual, on els protagonistes viuen mil aventures i complicacions quan intenten complir l’últim desig del seu difunt amic.

 

 

A més a més el festival comptarà d’un concert BRU+REI+MAR (música videoprojectada en viu) i d’una instal·lació de videoart.

 

El preu del festival són 12 euros on s’inclou tot el programa. També hi haurà l’opció d’assistir als diferents blocs per separat per 5 euros.

 

Consulteu aquí el programa a www.berganale.com on es pot conèixer totes les peces amb els seus respectius/ves directors/es.

 

Seguiu tota la programació també a l’nstagram  LA BERGANALE

 

PREMSA

06/08/2019 NACIÓ DIGITAL

El Konvent estrena la Berganale, un festival de curtmetratges d’amor i sexe amb una mirada diversa