Trobada per pintar parets deteriorades

Diumenge 27 de novembre 2022 – 11h 

Trobada per pintar parets deteriorades de l’entorn de la fàbrica de Cal Rosal !!

Estimats veïns, veïnes i família,

Com molts potser ja sabeu, fa un temps vam començar a moure fils per eliminar les pintades de la fàbrica i els seus voltants. Finalment, l’Ajuntament de Berga ens proporciona el material per fer-ho, però hem de ser nosaltres qui hem de posar la mà d’obra… Pot semblar una feinada molt gran, i potser ho és, però com més gent siguem, menys ens costarà!

Per això, i amb la col·laboració de Konvent i @ace_cal_rosal hem organitzat una jornada una mica més festiva, per fer aquesta feina, però també passar-ho bé i “fer comunitat”. Serà el diumenge 27 de novembre, a partir de les 11 i fins aproximadament les 6 de la tarda, amb pausa per dinar un bon arròs i amb música.

Com ho veieu, així es treballa millor, oi?Si coneixeu gent a qui li pugui venir de gust de venir, podeu reenviar-li aquest missatge. Animeu als veïns perquè vinguin, sigui quina sigui la condició física de cadascú, segur que podran fer alguna tasca i aportar el seu granet de sorra!

Per poder fer una bona previsió tant per dinar com per organitzar les tasques, us demanem que us inscriviu al formulari que us adjuntem. Moltíssimes gràcies a tots!!!

Inscripcions:
https://forms.gle/BQY64vDZEcFYFj3v8

Una vegada net i polit, volem transformar aquestes parets en un espai que divulgarà i documentarà les festes i trobades comunitàries del poble, mitjançant la crida a tothom que tingui fotos familiars o records. Recuperem la memòria històrica i homenatgem el nostre poble, veïns i veïnes !!