– 13 i 14 d’agost de 2022 –

THE BANQUET

Konvent i The Great Oven estan orgullosos d’anunciar “The Banquet”. Una celebració única de menjar, música i art que tindrà lloc a Konvent des de les 11 del matí del Dissabte 13 d’Agost fins a la matinada del Dilluns 15 d’agost de 2022.

The Great Oven és una organització internacional que construeix forns gegants i artísticament intervinguts, per enviar-los a llocs que ho necessiten. Des de camps de refugiats i comunitats devastades per la guerra, fins a països en crisi. Actualment amb seu al Líban, tenen previst expandir-se a Colòmbia el 2023.

El seu treball està modelat per l’experiència d’un equip divers i talentós d’exinfants lluitadors, famílies refugiades i joves sense estat. No segueixen el camí del relleu alimentari tradicional. No estan en el negoci de lliuraments temporals. Els seus forns permeten a les comunitats alimentar-se de manera sostenible. Creuen en el poder del menjar, l’art i la música per alimentar i inspirar.

Konvent va forjar un vincle amb The Great Oven quan membres del nostre col·lectiu van viatjar a Beirut l’any 2021 per ajudar amb la feina de l’organització al país afectat per la crisi.

Ara donem la BENVINGUDA a The Great Oven a casa nostra.
Artistes, músics i experts culinaris d’arreu del món, viatjaran per crear una experiència íntima de dos dies, plena d’art experimental, actuacions musicals fascinants i una gastronomia innovadora. Els membres de Konvent també crearan el primer Gran Forn (The Great Oven) d’Europa, que romandrà a la nostra comunitat i alimentarà moltes boques futures.

Pretenem recaptar consciència i fons per a aquest projecte increïble que creuen que la cultura, la creativitat i la cuina poden transformar les comunitats.

L’entrada és de 40E, amb els beneficis destinats íntegrament a The Great Oven, per seguir amb aquest treball tant necessari.

Un vincle forjat a Beirut ens porta a través del Mediterrani al Konvent de Cal Rosal.

Atrets per la música.
Acollits per l’art.
Ampliant la nostra taula en solidaritat.

🎥 @archiethomasdotcom      

Cartell: @joan.manel