Diumenge 29 novembre 2020

– Aina Nuñez –

Taller de Flamenco

Diumenge 29 de novembre de 2020

Konvent

Aina Núñez

Aquest és un taller que combina aspectes teòrics i pràctics de l’aprenentatge del flamenc. Per a tenir una bona base de la dansa flamenca, cal primer entendre les claus principals del seu llenguatge, i així després poder-se desenvolupar amb coneixement i consciència. Es tracta, doncs, d’una mirada introductòria en aquest univers on donaré les eines per aprendre a distingir els principals estils o palos flamencos (sobretot els que s’utilitzen en el ball tradicional) i aprendrem la tècnica bàsica del seu moviment corporal (mans, braços, malucs, zapateado…), fent també una pinzellada pel seu ritme i compàs a través de les palmes.

Foto: Laura Abad

Aina Núñez

Llicenciada en Comunicació Audiovisual (Universitat Autònoma de Barcelona), Màster en Documental de Creació (Universitat Pompeu Fabra de Barcelona) i amb el Grau Professional de Dansa Flamenca (Conservatori de Còrdova), el vincle d’Aina Núñez i el flamenc va més enllà de la pura dedicació com bailaora. El seu amor cap a aquest art l’ha portat a navegar pel món de la radiofonia, el documental de creació, la pedagogia, l’afició penyistica, el tablao i l’espectacle.

A cavall entre l’ensenyament i l’escenari, porta anys mostrant el seu saber i les seves inquietuds artístiques a la seva terra (Barcelona, ​​Sevilla i Còrdova) i a l’estranger (Japó, Rússia, Marroc, Camerun…).  Compromesa amb la seva pròpia formació com a artista, actualment combina les classes amb actuacions com bailaora solista tradicional o formant part de companyies de caràcter experimental com és LaboratoriA, amb la qual han mostrat el seu espectacle “Una mujer fue la causa” en més de 25 escenaris.  Entre els seus projectes més interessants cal destacar la presentació en 2016 del seu primer espectacle “Lejana y sola”, la direcció de el muntatge coreogràfic de “El mal querer” de Rosalía, juntament amb Charm La Donna i la participació en el Cicle L’Ull Partit organitzat per la Filmoteca de Catalunya i El Dorado SFB amb la programació de Pedro G. Romero.

Ainanunez.com

 

Més informació i inscripcions:    formaciokonvent@gmail.com     –  646294350